Meri Tuomarmäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistönvälitys on äärettömän pitkäjänteistä työtä ja vaatii tekijältään pitkää pinnaa ja monia taitoja. Olen monipuolinen välittäjä, jolle ammattitaito on kaiken a ja o. Suoritin Kiinteistönvälityksen ammattitutkinnon (Kiat) vuonna 2013 ja LKV-tentin ensiyrittämällä vuoden 2016 syksyn koetilaisuudessa. Alalla olen toiminut vuodesta 2011 ja SKV:lla vuodesta 2017. Tämä työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja oppimista ja se tekeekin työstä mielenkiintoista. Maailma muuttuu ja niin työkin. On ihanaa tutustua erilaisiin kauniisiin koteihin, mökkeihin ja tontteihin. Toimeksiantosopimus on valtava luottamuslause asiakkaalta. Hoidan kaikki työt kunnioituksella ja ammattitaidolla sekä hyvällä energialla.

Tykkään kehittää itseäni eri osa-alueilla. Olen tunnollinen välittäjä, joka pyrkii aina auttamaan asiakasta kaikin keinoin. Kuuntelen ja olen luotettava. Lisäksi pitkät hermot ja neuvottelutaidot takaavat kaikille parhaan lopputuloksen.

Asun Naantalissa perheeni kanssa johon kuuluu avopuoliso ja pikkuinen tyttäremme. Palasin vuoden kestävältä äitiyslomalta lokakuussa 2018.

010 228 4197

040 679 0697

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti