Miia Söderholm

Myyntineuvottelija

Minä rakastan työtäni! Minusta on ihana auttaa sekä myyjiä että ostajia unelmiensa toteuttamisessa. Asunnon myyntiin liittyy isojen tunteiden lisäksi merkittäviä vastuukysymyksiä, joten selvittämiseen tarvitset osaavaa ja kokenutta asuntoammattilaista.
Saan tehdä työtä erinomaisessa tiimissä ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegojen kanssa ja juuri hyvä yhteistyömme varmistaa asiakkaillemme loistavan lopputuloksen .
Vapaa-aikaani kuuluvat  ulkoilu, ystävät ja luonnosta nauttiminen yhdessä perheen kanssa.
Perehdyn tarkkaan myytävään kotiin ja olen sitoutunut tekemään kaikkeni, että asuntosi saadaan myytyä mahdollisimman nopeasti ja hyvällä hinnalla mitään mutkia oikomatta. Laadukkaan tekemisen seurauksena minulla onkin paljon asiakkaita, joiden tukena olen ollut jo useissa asuntokaupoissa. Käytän tätä verkostoa hyväkseni myös sinun asuntosi myynnissä.
Turun, Raision ja Naantalin lisäksi minua innostavat kauniit kodit Kaarinassa ja komeat ”torpat” Varsinais-Suomen alueella sekä myös saariston helmet Kustavista Nauvoon.

”Toimeksiantosopimus on aina myös luottamussopimus.”

Soita ja sovitaan tapaaminen!

 

010 228 4114

040 180 1958

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti