Miro Turunen

Miro Turunen

Myyntineuvottelija

Asuntojen välittäminen on lähellä sydäntäni. Mikä tärkeintä, tapaan työssäni joka viikko uusia ihmisiä ja persoonia, joista suurimmalla osalla on elämän suurimpien päätösten teko edessä. Haluan olla osa sitä ja edesauttaa tekemiselläni, että asuntokauppa olisi mahdollisimman mutkatonta ja helppoa.

Pyrin kehittymään kiinteistöalan huippuammattilaiseksi ja arvostetuksi osaajaksi. Tärkeintä on, että pelaamme samalla puolella kenttää. Hiomme pelikuvion ja taktiikan kuntoon, tätä kautta pääsemme parhaaseen lopputulokseen olitpa ostaja- tai myyjäasiakas. Toivottavasti tämä helpottaa ratkaisuanne valita juuri minut Teidän asuntonne välittäjäksi.

Välittävin yhteistyöterveisin,

Miro Turunen

 

040 670 9922

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti