Niina Muhli

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Olen sosiaalinen ja ystävällinen, ennakkoluuloton asiakaspalvelija.

Rehellisyys ja kanssaihmisten kunnioitus ovat kaikkien ihmissuhteiden perusta, luonnollisesti myös asiakassuhteissa. Haluan parhaan mahdollisen tuloksen joka päivä, ja puurran tarkasti ja ahkerasti tavoitteeni mukaisesti ja vien aloittamani työt loppuun asti.

Arvostan työni monipuolisuutta. Pidän sen mitä lupaan. Hoidan jokaisen asiakassuhteen ammattitaitoisesti, ystävällisesti ja ripeällä otteella, ehdottomasti luottamuksella. Tyytyväiset asiakkaat ovat välittäjälle elämän suola. Monipuolinen asiakaspalvelu ja työskentely eri sidosryhmien kanssa ovat rikkauksia työhön sisältyessään. Haastava asiantuntijatyö, asiakkuuksiin sitoutuminen sekä erilaiset työpäivät tuovat lisäarvoa jokaiseen työsuoritukseen.


Vapaa-ajallani ulkoilen monipuolisesti. Reipasta kävelyä, kevyttä hölkkää, porrastreeniä joka onkin uusi löytö liikunnan osalta ja itseni voittamiseen kannustavaa haastavaa liikuntaa. Lisäksi uin niin avovedessä kuin uimahallissa sekä pyöräilen. Liikunnallinen elämäntapani tukee hyvin menestymistäni tässä hienossa ja haastavassa välittäjän työssäni.

Nähdäänkö pian asuntoasioissa?

010 228 4119

040 682 5379

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti