Nina Tammela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Sisustusstailaaja

Välittävää ja yksilöllistä palvelua juuri Sinulle!

Kodin myyminen ja varsinkin ostaminen on ihmisen elämän suurimpia asioita. Siksi haluan paneutua jokaiseen tilanteeseen täysillä ja tehdä niistä asiakkaalle ikimuistoisia hetkiä. Tässä työssä ei yksikään päivä ole samanlainen.

Palvelen Sinua kiinteistönvälistysasioissa ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiakkaillani on mahdollisuus saada tarpeitaan vastaavaa palvelua; palvelukokonaisuus räätälöidään aina toiveittesi mukaan.

Välitän monenlaisia kohteita asuinhuoneistosta kiinteistöihin sekä vapaa-ajanasunnoista tontteihin.  Toimialueeni käsittää pääkaupunkiseudun ja tarvittaessa esimerkiksi vapaa-ajan asuntojen kohdalla laajemmalla alueella.

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää toimintavoistani, voit myös piipahtaa toimistolla ja tarvittaessa tulen myös mielelläni käymään luonasi; alustavan hinta-arvion merkeissä.

Betjänar också på svenska.

Service also in English.

010 228 3013

040 834 9913

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti