Pia Kaivosoja

Pia Kaivosoja

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Pääsin  liittymään SKV:n menestyksekkääseen porukkaan kesällä 2014,  tehtyäni suuren päätöksen jättää pitkäaikainen työpaikkani Lähitapiolassa.
Valtavalla innolla ja positiivisella asenteella mennä porskutan eteenpäin ja tekemisen meininki on kova, joka päivä uutta oppien!
Tietoa ja kokemusta karttuu päivä päivältä lisää ja työ onkin paras opettaja tässä ammatissa, josta olen unelmoinut  jo vuosia.
Kotijoukoissa minulla on tukena ja kannustajina kaksi teiniä ja yksi taapero, sekä vaimon hektistä työtä hienosti ymmärtävä aviomies.
Vapaa-aikana tykkään ulkoilla ja jumppasalilla olen myös aika tuttu näky.
Asiakaspalvelutyötä olen tehnyt koko ikäni ja asiakkaat ovat ehdottomasti tämänkin työn parhaita puolia.
Kun asunnon osto tai myynti on ajankohtaista, niin ota yhteyttä minuun. Puhelin ja sähköposti kulkevat mukanani aina, enkä jätä vastaamatta puhelimeen iltaisin tai viikonloppuisinkaan. Hoidan myös vuokraustoimeksiannot.
Reilulla ja avoimella yhteispelillä saamme varmasti onnistuneet kaupat!
 

040 731 1538

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti