Pirkko Paatelo

Pirkko Paatelo

Aluejohtaja Lounais-Suomi, LKV

Olen Pirkko Paatelo, ja vastaan aluejohtajana Eteläisestä-Suomesta.  Toimin SKV:ssa myös koulutusvastaavana. Olen itse Everything DiSC® valtuutettu valmentaja ja sitä kautta me  SKV:lla autamme henkilöstöämme tunnistamaan jokaisen oman käyttäytymistyylin. Käytämme profilointia myös työkaluna asiakaskohtaamisissa. Kun tunnistamme asiakastyypin, on helpompi palvella jokaista yksilöä  heidän toiveistaan käsin.

SKV:n loistavien ja osaavien ammattilaisten kanssa on upeaa työskennellä. Koko joukkueemme pystyykin tarjoamaan Sinulle maamme parasta asuntokaupan asiantuntemusta. Mottoni on ” Tänään on juhlapäivä ”. Juhlapäivän tekee onnistuminen asiakkaamme toimeksiannossa. Tavoitteemme on juhlia mahdollisimman usein.

Yli 30 vuotta ”kentällä” on antanut minulle vahvan markkinoiden tuntemuksen, tuhatlukuiset solmitut sopimukset puolestaan tarkan silmän ja arviointikyvyn. Tärkein tehtävämme on onnistua asiakkaamme palvelemisessa. Oma työhuoneeni sijaitsee Turussa, mutta autan mielelläni niin vanhoja kuin tuleviakin asiakkaitamme koko alueellamme. Olen aktiivinen ja intohimoinen työssäni.

Eväät saan kuntosalilta ja golfista. Naantalilaisena elän onnellista aikaa mieheni Hannun kanssa, olemme saaneet ihanat kaksi lapsenlasta! Partiolainen on partiolainen: Aina valmis. Kun valitset SKV:n, teet viisaan ratkaisun.

 

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti