Raine Lamberg

Raine Lamberg

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED

Luotettava ja ahkera välittäjä, joka on palvellut jo satoja asiakkaita suurella ammattitaidolla. Intohimo asuntomarkkinoita kohtaan ja jatkuva hintatason analysointi ovat antaneet minulle osaamisen ammattimaiseen hinnoitteluun, jolla asiakkaat ovat onnistuneet asunnonvaihdossa parhaalla mahdollisella tavalla markkinatilanteesta riippumatta.
 
Suurimpina henkilökohtaisina tavoitteina omalla panoksella ja työnteolla nostaa ammattikunnan ylpeyttä ja arvostusta hoitamalla jokainen asiakkuus niin hyvin, että palaamme yhteistyön merkeissä aina, kun asunnonvaihdolle on tarvetta. Ja niin moni asiakas on tähänkin asti tehnyt.
 
Olen palvellut asiakkaita aina ensiasunnonostajista isompia omaisuuseriä myyviin institutionaalisiin asiakkaisiin ja saanut tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja tuloksista myös yrityksen sisällä olemalla mm. yrityksen 10 parhaan välittäjän joukossa. Jokainen asiakkuus pitää hoitaa yhtä huolellisesti, onhan kyse kuitenkin suurimmasta omaisuuserästä, jota meillä kaikilla on.
 
Taustalla rahoitusalan osaaminen ja kokemusta taloyhtiöiden hallitustyöskentelystä, mistä molemmista on ollut paljon hyötyä asiakkaille.
 
Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö!

010 228 3037

040 504 3949

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti