Rea Nikander

Rea Nikander

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Olen jo vuonna 2007 aloittanut kiinteistönvälitys-alalla toimimisen ja olen syntyperäinen Vihtiläinen, joten paikallistuntemukseni lähikuntineen on vahva.

Olen kouluttanut itseäni, eli olen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, laillistettu vuokrahuoneistojen välittäjä, LVV ja opiskelin lähes 2 vuotta työn ohella Markkinointi-Instituutissa, josta sain Kiinteistövälitysalan Ammattitutkinnon, eli KiAT:in. Tulevaisuudessa aion suorittaa myös YKV:n, eli Ylemmän Kiinteistövälittäjän tutkinnon.

Olen tottunut tekemään pitkiä päiviä asiakkaiden eteen ja suurta mielihyvää minulle tuottaa se, että asiakkaani ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja useat vanhat asiakkaani ovat uudestaan etsineet minut käsiini, kun tarvitsevat apua välitysasioissa.

Asioiden hoidossa olen todella tarkka ja ne pitää aina tehdä lainopillisesti oikein.

Vapaa-ajalla harrastan raviurheilua, kasvatan Ragdoll-rotuisia kissoja, hoidan koiriani ja vietän aikaa perheeni kanssa maaseudun rauhassa ja välillä mökkeillen.

Jos kaipaat osaavaa, taitavaa neuvottelijaa, ammattitaitoista, palveluhenkistä ja ennen kaikkea ystävällistä palvelua, niin kannattaa kääntyä puoleeni asuntoasioissa. Autan Sinua erittäin mielelläni.

040 546 7628

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti