Roland Himmelroos

Roland Himmelroos

Myyntineuvottelija

Nimi: Rolle Himmelroos
Työ: Myyntineuvottelija
Ikä: 36
Perhe: Vaimo ja Lapsi
Asuu: Pientalossa Gammelbodassa, Tammisaaressa
Vapaanajanvietto: Koirankävelyt, perheaikaa, kuntosali

Olen toiminut myyntineuvottelijana SKV Kiinteistönvälitys Oy:n palveluksessa Raaseporissa 2017 vuoden alusta. Myyntineuvottelijana työskenteleminen on minulle elämäntapa, olen aina töissä.
Myydä tai ostaa koti, on aina suuri päätös, se on pakko välittäjän ymmärtää. Työni on hauskaa ja mielenkiintoista, saman tunteen haluan välittää asiakkailleni. Tuen ja avustan kaikissa kaupankäynnin vaiheissa.

Minulla on 15 vuoden tausta terveydenhuollosta, työkokemukseni on antanut minulle kyvyn ymmärtää ja lukea asiakkaitani hyvin. Suora yhteys ihmisiin, on jotain mitä minä arvostan työssäni. Tykkään ihmisistä ja minusta on helppo tehdä yhteistyötä sekä tulla toimeen erilaisten persoonallisuuksien kanssa.

Välitän kaikenlaisia kohteita koko Raaseporissa. Minulle jokainen kohde ja asiakas on yhtä tärkeitä. Jokaisella kohteella on omat hyvät puolensa ja mahdollisuutensa, joita minä haluan korostaa sekä painottaa. Kyseessä voi olla vaikka leikkipuistot, rannat, koulut, kaupat, yleiset laiturit, luonnonpolut yms., jotka ovat kohteen läheisyydessä.

Minulle on tärkeää luoda hyvä kontakti ostajalle ja myyjälle, sekä tehdä asianmukainen arviointi kohteesta. Tämä yhdistettynä tehokkaaseen markkinointiin, johtaa se nopeaan ja sujuvaan kauppaan, tietenkin myös tyytyväisiin asiakkaisiin.

Soita tai lähetä sähköpostia, niin tehdään yhdessä asuntounelmastanne totta!

Jag pratar också svenska:

Namn: Rolle Himmelroos
Jobb: försäljningsrepresentant
Ålder: 36 år
Familj: fru och ett barn
Bor: småhus i Gammelboda, Ekenäs
Fritidssysselsättning: hundpromenader, familjetid, gymträning

Jag har sedan 2017 jobbat som försäljningsrepresentant vid SKV fastighetsförmedling i Raseborg.
 Att jobba inom fastighetsbranschen är inget jobb, det är en livsstil. Jag är alltid på jobb.
Att sälja och köpa ett hem är alltid ett stort beslut. Det måste man som förmedlare förstå.

Med en 15 års bakgrund inom sjukvården har jag en god människokännedom och kan därför förstå och läsa av mina kunder väl. Att ha direkt kontakt med människor är något jag värdesätter i mitt jobb. Jag tycker om människor och har lätt för att samarbeta och komma överens med olika personligheter.
Att jobba som försäljningsrepresentant är roligt och intressant. Den känslan vill jag också förmedla vidare till mina kunder. Jag finns som stöd och hjälp i alla skeden av affären.

Jag förmedlar alla typer av objekt i hela Raseborg. För mig är varje objekt och varje kund lika viktiga. Varje objekt har sina fördelar och möjligheter som jag gärna lyfter fram och poängterar i processen. Det kan handla om lekparker, stränder, skolor, butiker, allmänna bryggor, naturstigar som finns i närheten av objektet.
 
För mig är det viktigt att skapa en god kontakt till köparen och säljaren. Likaså att göra en korrekt värdering av objektet.
Det i kombination med effektiv marknadsföring resulterar i en snabb och smidig affär, och nöjda kunder.
Ring eller skicka e-post så gör vi Er bostadsdröm till sanning.

I also speak English.

010 228 3535

040 738 9466

Ota yhteyttä

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti