Sami Nivala

Myyntijohtaja, LKV, KED, kaupanvahvistaja

Kokenut asiantuntija palveluksessasi. Urani starttasi keväällä 2001 SKV:n palveluksessa Jyväskylässä. Mielenkiintoinen työ vei heti mennessään. Alkuvuosina normaalin kiinteistönvälittäjän työn lisäksi hoidin myös vuokravälityspalveluamme, joten myös asuinhuoneenvuokralaki tuli minulle tutuksi. Nykyään asuntojen vuokrauksen hoitaa sisaryhtiömme Realia Asuntovuokraus, mutta liike- ja toimistotilojen vuokrausta ja myyntiä hoidan edelleen. Tervetuloa palveltavaksi.

Vuodet vierivät ja kokemus karttui, niinpä vuonna 2008 sain vastuulleni Jyväskylän toimistomme johtamisen. Meillä on Jyväskylässä huipputiimi ja yhteistyö on saumatonta. Tiimimme onkin palkittu viitenä vuonna peräkkäin Suomen SKV:n tehokkaimpana toimistona. Esimiestyön lisäksi olen edelleen mukana myös myyntityössä ja haluankin ylläpitää ammattitaitoani tekemällä kenttätyötä, sekä säännöllisellä kouluttautumisella. Laki ja Ohje Hyvästä Välitystavasta kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Jatkuva kouluttautuminen onkin välttämätöntä.

Kiinteistönvälittäjän työ on minulle elämäntapa, mutta kyllä vapaallakin täytyy osata olla. Minulle tärkein ”akkujen latauspaikka” on luonto. Metsästys ja kalastus ovatkin harrastuslistani kärjessä. Luonnossa liikkuminen on mahtavaa vastapainoa hektiselle arjelle. Myös kaikenlainen kuntoliikunta on lähellä sydäntäni. Levännyt mieli ja hyvä peruskunto antavat hyvän pohjan, kun kannamme vastuun asiakkaidemme, usein elämänsä suurimman, omaisuuden ostosta ja myynnistä. Ota yhteyttä ja lähdetään yhteistyöhön.

010 228 4411

040 760 3576

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti