Samu Pohjola

Samu Pohjola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen paljasjalkainen forssalainen, koko ikäni olen asunut Forssassa. Minulla on yli 15 vuoden kokemus myynti- ja palvelualalta Forssan seudulla, eli seutukunta ja seudun ihmiset ovat minulle hyvin tuttuja. Asunnonvälityksestä olen löytänyt juuri minulle täydellisesti sopivan toimen.

Olen positiivinen ja tunnollinen välittäjä, jolle avoin ja rehellinen asiakassuhde on tärkeää. Kaupanteossa minulle on kaikki kaikessa että myyjä sekä ostaja ovat tyytyväisiä. Teen rehellisen arvion asunnostasi, näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Pyrin aina jättämään itsestäni ihmisille luotettavan ja tunnollisen kuvan, ja uskallan väittää siinä myös hyvin onnistuneeni.

Autan mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Soita tai laita sähköpostia niin tehdään asuntounelmistasi totta.

050 557 6785

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti