Sari Berndtsson

Sari Berndtsson

Myyntipäällikkö, LKV, ITS

Hei, olen kiinteistönvälittäjäsi Sari!

Olen syntyjäni Suomen pohjoisimmasta kaupungista Kemijärveltä ja sieltä muuttanut jo ala-asteikäisenä Suomen eteläisinpään kaupunkiin eli Hankoon. Minulla on takanani n. 17 vuoden ura kiinteistönvälitys alalta.  Autan sinua kaikissa mahdollisissa asuntoasioissa niin myynti-, osto- kuin vuokrausasioissa, sekä arvioinneissa. Minulla on myös kokemusta ja koulutus isännöintipuolelta, eli rakennusten tekninen kunto ja taloyhtiöiden talousasiat ovat myös minulle tuttuja.  Olen luonteeltani avoin ja rohkea, uskallan tarttua haasteisiin, sekä olen luotettava ja rehti. Asuntoasioissa autan sinua parhaani mukaan ja tehdään yhdessä unelmistasi totta!

 

040 661 6769

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti