Seppo Väli-Klemelä

Seppo Väli-Klemelä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

”Olen ollut mukana reilut kolme vuosikymmentä Karkkilan, Nummi-Pusulan (nykyään osa Lohjaa) ja vähän naapurikuntienkin alueella saattamassa asuntojen ja kiinteistöjen myyjät sekä ostajat kosketuksiin toistensa kanssa. Tänä aikana on mukana ollut iloa unelman täyttymisestä, intoa taivaspaikan etsimisessä, tiukkoja neuvotteluja ja joskus pettymyksiäkin.

Vahvimmin minua motivoi edelleen kiinteistönvälittäjänä se onnistumisen tunne, joka on läsnä kaupanteossa. Vilpitön tavoitteeni on, että kaupan synnyttyä kaikki hymyilevät, myös välittäjä.

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri ja kiinteistönvälitysalalla olen suorittanut LKV- ja YKV-tutkinnot. Vahvin oppi tulee kuitenkin pitkästä kokemuksesta, jokainen päivä tuo uutta tietoa laariin. Taustani kilpaurheilijana antaa voimaa pyrkiä tavoitteeseen, vaikka matkalla näyttäisi vaikealtakin.

Hoidan yhtä mielelläni niin pieniä kuin ísojakin projekteja. Erityistä asiantuntemusta minulla uskoakseni on vapaa-ajankohteiden välittämisessä.”

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti