Sirkku Koski

Sirkku Koski

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistönvälitysala oli kiinnostanut minua jo lapsiperheen ruuhkavuosien aikaan, joten hakeuduin kotiäitinä markkinointi-instituutin Kiinteistönvälittäjän koulutukseen v. 1990. Tutkinnon suoritin 1990-1991 ja LKV-tutkinnon heti koulutuksen päätteeksi keväällä 1991. Olen toiminut ennen kiinteistönvälitysalaa yrittäjäperheen kasvattina isäni yrityksessa erilaisissa tehtävissä sekä kaupan palveluksessa ja asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Vuoden 1999 lopulla Lapualla aukesi paikka SKV Kiinteistönvälitys Oy:n Lapuan toimistolla. Tällainen mahdollisuus alan vaihtoon ei vaatinut pitkää harkintaa, kun jätin hakemuksen avoinna olevaan työpaikkaan ja kaikeksi onnekseni tulin valituksi unelmieni työhön. Nyt työvuosia on lähes 20 enkä vaihtaisi päivääkään pois. On hienoa saada olla mukana asiakkaittemme elämän suurimmissa ja tärkeimmissä päätöksissä.  Kiinteistönvälitysala elää koko ajan muutosten kourissa, mikä lisää työn haasteellisuutta. Siinä apuna on valtakunnallisesti toimivan SKV Kiinteistövälitys Oy:n jatkuva henkilökunnan koulutus, mikä luo turvaa asiakkaillemme niin asunnon myynnissä kuin ostossa.

Mikäli harkitset asuntosi myyntiä tai olet hankkimassa itsellesi uutta kotia, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmistasi totta.

 

0400 265 650

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti