Susanna Artukka

Susanna Artukka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Olen iloinen, ihmisläheinen ja palvelualtis puutaloasukas Turun ihanasta Portsasta. Portsassa minua viehättävät vanhat, kauniit puutalot sekä persoonallisuus ja yhteisöllisyys. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi pikkuinen sekarotuinen Milla-koira, joka toimii myös henkilökohtaisena kuntovalmentajana lenkkeilyn ja jäljestämisen merkeissä. Myös lukeminen, oman kodin sisustaminen, kokkailu sekä meri ja saaristo ovat lähellä sydäntäni.

Minulla on usean vuoden kokemus asiakaspalvelusta, ja asiakkaiden tyytyväisyys onkin minulle tärkeintä. Olen valmis tekemään kaikkeni vanhan tai uuden kotisi puolesta – koska aloitetaan?

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti