Taina Laakso

Taina Laakso

Aluesihteeri, LKV

Olen työskennellyt SKV:n  palveluksessa vuodesta 1984.
Olen myynnin taustatuki ja tärkein tehtäväni onkin varmistaa, että toimistolla on myyntineuvottelijoille parhaat mahdolliset edellytykset keskittyä asiakkaiden toiveiden toteuttamiseen. Työvuosieni aikana olen saanut työskennellä myös kiinteistönvälittäjänä ja vuokravälittäjänä.  Omaan LKV, LVV-pätevyyden sekä lisäksi olen suorittanut sihteerin ammattitutkinnon.
Vapaa-aikaani kuuluu ystävät, mökkeily ja luonnosta nauttiminen.
Alan menestyneimpien osaajien kanssa ja juuri erilaisten ihmisten kanssa työskentely, sekä kiinteistönvälitysalan energisyys ja mielenkiintoiset työtehtävät ovat asioita, jotka saavat minut innostumaan ja viihtymään työssäni päivä päivältä uudelleen vielä vuosien jälkeenkin!
 

040 704 7766

Ota yhteyttä

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti