Tuija Kanninen

Tuija Kanninen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Tietotaito, monipuolinen koulutus, osaaminen ja vankka kokemus alalta takaavat sinulle parhaan lopputuloksen asuntokaupoissa. Kotikaupungissani Kuopiossa olen tehnyt asuntokauppaa yli 30 vuoden ajan.

 

Oli asuntotarpeesi mikä vain, haluan auttaa sinua löytämään etsimäsi. Vastuullisesti ja vankalla kokemuksella löydän juuri oikean ratkaisun sinulle.

 

Onnistuneet asuntokaupat ovat minulle kunnia-asia. Parasta työssäni on, kun asiakkaat palaavat yhteistyön merkeissä aina, kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia. Siitä luottamuksesta saan voimaa ja haluan palvella perheitä sukupolvesta toiseen!

0440 785 078

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti