Tuija Savolainen

Tuija Savolainen

Myyntijohtaja, LKV, YKV

Olen toiminut Äänekosken SKV:ssä vuodesta 1981, joten kokemusta ja ammattitaitoa on kertynyt yli kolmekymmentä vuotta, sen lisäksi pidän itseni ajan tasalla uusista lainsäädännöistä joka koskee kiinteistönvälitysalaa sekä muista ajankohtaisista asioista ja trendeistä. 
Äänekosken toimiston vetäjä joka tietää että työtä on tehtävä jotta tulosta syntyy. Äänekosken toimisto onkin pärjännyt monina vuosina Skv:n kärki joukossa.
Perheeseeni kuuluu mieheni, ja kaksi jo aikuista lasta ja heidän perheet. Perhepiirissä urheilu ja yhdessä oleminen kuuluu arkeen.
Harrastan lenkkeilyä, avanto uintia, mökkeilyä ja matkailua. Elämää rikastuttaa kolme vilkasta lastenlasta, sekä iso suku. Elämän kokemusta vauvasta – vaarin, rakentamista, remontoimista, ja asioiden hoitoa monella eri osa-alueella.
Lähellä sydäntäni on oma koti, mutta myös sinun koti, oman yksityisen asian kunnioittaminen.
Rehellisyys ja luotettavuus asioiden hoidossa ovat päivänselvää. Olen hyvä kuuntelija, tunnen paljon ihmisiä, osaan yhdistellä asioita ja saan sillä paljon tulosta aikaa. 
Välittäjä jolla rautainen kokemus ja paikallistuntemus. Tavallinen ihminen jota helppo lähestyä. Olen käytettävissä joten soittele silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti