Tuula Ylinen

Tuula Ylinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen idea- ja tietorikas - monipuolinen asuntokaupan ammattilainen ja toimin SKV Kiinteistönvälityksen Helsingin tiimissä koko pääkaupunkiseudulla.

Vahvuuteni välitysalalla on kokemuksen lisäksi kyky ymmärtää asiakkaiden erilaiset palvelutarpeet. Kodinvaihdon onnistuminen, rahoituksen sekä sijoituksen mahdollisuudet ovat oleellista osaamistani asuntokaupan moninaisessa kentässä.

Ymmärrys kodin arvosta ja arvostuksesta luo pohjan luottamustehtävälle kiinteistönvälittäjänä ja sen hallitseminen on tuonut paljon etua asiakkailleni. Onnistunut kauppa, kaupanteon turvallisuus ja tyytyväiset asiakkaat ovat avainsanat välittämisessäni.

Ammattitaidon kehittymisestä kuuluu iso kiitos niin satojen toimeksiantajien ja ostajien kanssa tehdystä yhteistyöstä kuin myös niille välitys- ja kiinteistöalan organisaatioille, joiden kanssa olen päässyt kasvamaan. Olen päässyt osallistumaan tasokkaisiin koulutuksiin ja ylläpidän tietotaito-osaamistani jatkuvalla kouluttautumisella.

Kokemusta on karttunut, mutta on iloa palvella asiakkaita joka päivä. Ota yhteyttä; tervetuloa yhteistyöhön kanssani onnistuvaan asuntokauppaan.

Full service also available in English.

010 228 3281

040 821 9731

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti