Tytti Lamppu

Tytti Lamppu

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen ystävällinen ja tunnollinen välittäjä, jolle avoin ja rehellinen asiakassuhde on tärkeää. Oma SM-tason urheilutausta siivittää minut kunnianhimoisesti aina parhaaseen lopputulokseen, myös asuntokauppa-asioissa. Minulle on myös tärkeää, että myyjä ja ostaja ovat molemmat lopputulokseen tyytyväisiä.
Perheeseen kuuluu valmentaja mieheni sekä kaksi lasta, joiden kanssa vapaa-aika kuluu liikunnan ja urheilun parissa. Golf ja matkailu ovat lähellä sydäntäni.
Autan mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Soita tai laita sähköpostia niin tehdään asuntounelmistasi totta!

 

040 729 4656

Ota yhteyttä

Saamani asiakaspalautteet


Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

* Realia Groupiin tällä hetkellä kuuluvat SKV Kiinteistönvälitys, Huoneistokeskus, HUOM!, Ober Haus, Hestia, Realia Management sekä Realia Isännöinti