› Toimisto › Kiinteistönvälitys Forssa

Kiinteistönvälitys Forssa

Tervetuloa Forssan seudulle! Täällä yhdistyvät kauniit erämaamaisemat, luontoelämykset, hyvät liikenneyhteydet ja jatkuvasti kehittyvä teollisuusympäristö. Seudullamme voi asua väljästi ja palveluita löytyy joka lähtöön. Kiinteistönvälitys Forssa tarjoaa parasta palvelua asumisasioissa koko Lounais-Hämeen alueella. Ammattitaitoiset ja aktiiviset asiantuntijamme ovat palveluksessasi, saat luotettavaa ja vastuuntuntoista tukea asuntokaupoissa. Motivoidumme asiakkaan tyytyväisyydestä ja siksi haluammekin tehdä perusteellista työtä saadaksemme parhaan lopputuloksen. Tule tutustumaan toimistollemme tai soita meille.

Hämeentie 7, 2.krs, 30100 Forssa - 010 228 4030
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Nordea Forssa

Kuvaus

Tarjoamme seuraavia palveluita: Neuvontapalvelut, Otto-Automaatti, Laskunmaksuautomaatti, Kolikkopiste, Tallelokerot

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Forssa Torikatu 4, 30100 Forssa ma-pe 10 – 16.30

Yhteyshenkilöt

Päivi Hiltunen Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 101

Kirsi Salmu-Yrjölä Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 660

Leila Suonpää Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 100

Mervi Taven Henkilökohtainen pankkineuvoja

020 304 699

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/