› Toimisto › Kiinteistönvälitys Jyväskylä Torikulma

Kiinteistönvälitys Jyväskylä Torikulma

Etsitkö luotettavaa kumppania asuntokauppasi hoitajaksi? SKV kiinteistönvälitys Jyväskylä tarjoaa iloista, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua asuntoasioissa aivan Jyväskylän ytimessä. Välitämme asiakkaan tyytyväisyydestä ja emmekä pelkää haasteita. Tietotaito, monipuolinen koulutus, osaaminen ja vankka kokemus alalta takaavat sinulle parhaan lopputuloksen asuntokaupoissa. Tehokas myyntitiimimme Jyväskylässä on palkittu viitenä vuotena peräkkäin Suomen SKV:n parhaana toimistona. Tehokkuus, Taito ja Tyyli yhdistyvät tämän tiimin tekemisessä. Toimialueemme on Jyväskylän seutu sisältäen Muuramen, Laukaan ja monet muut ympäryskunnat. Tule rohkeasti käymään toimistollamme osoitteeseen Asemakatu 12 tai soita meille!

Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä - 010 228 4400
Toimistomme on avoinna ma-pe 9.00-17.00

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Toimistomme ostotoimeksiannot

ASIAKKAANI ETSII

 

Kaunisharjusta saunallista rivitalokolmiota, tai vaihtoehtona myös pieni omakotitalo. Ei suuria remontteja tiedossa. Hinta maksimissaan n. 150.000 euroa.

 

Tarjoa rohkeasti vaihtoehtoja!

Ostaja maksaa välityspalkkion.

 

Yhteydenotot:
Heli Jokiniemi
0400 142 565
heli.jokiniemi@skv.fi
 

Ota yhteyttä välittäjään

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilöt

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Paikallisuutiset

Kuvaus

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Muuramen vesijohtoveteen päässyt liika lipeä on aiheuttanut iho-oireita
Muuramen vesijohtoveteen päässyt liika lipeä on aiheuttanut iho-oireita
Muuramen vesijohtoveteen pääsi eilen torstaina liikaa lipeää, jonka vuoksi osa vettä käyttäneistä on saanut muun muassa iho-oireita, kertoo Muuramen kunnan vesilaitoksen tekninen johtaja Minna Länsisalmi. Vesijohtovesi asetettiin torstaina käyttökieltoon, kun ongelma havaittiin.– Iho-oireista tuli torstai-iltana...
Lue lisää
Instassa ja Snapissa lapsia houkutellut ja hyväksikäyttänyt 48-vuotias mies sai vuoden vankilatuomion
Instassa ja Snapissa lapsia houkutellut ja hyväksikäyttänyt 48-vuotias mies sai vuoden vankilatuomion
48-vuotias espoolaismies on saanut vuoden ehdottoman vankeustuomion internetin ja sosiaalisen median kautta tapahtuneista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Keski-Suomen käräjäoikeus katsoi miehen syyllistyneen teoillaan kahteen lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, lapsen houkuttelemiseen seksuaalisiin...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Sisustajat suosivat nyt mikrosementtiä, mutta kaikki ammattilaiset eivät enää suostu käyttämään sitä – "Moni tulee pettymään rankasti"
Sisustajat suosivat nyt mikrosementtiä, mutta kaikki ammattilaiset eivät enää suostu käyttämään sitä – "Moni tulee pettymään rankasti"
Mikrosementtipintoja on tehty nyt muutamien vuosien ajan, joten niistä alkaa olla pitkän aikajakson kokemuksia. Onko mikrosementti edelleen hyvä vaihtoehto lattiaksi tai muuksi pintamateriaaliksi, Tero Korhonen kodin remontteja toteuttavasta Riemusta? Se on hyvännäköinen pinta mutta ei kestä kulutusta...
Lue lisää
Ihannekodissa esineiden pitää perustella tarpeellisuutensa –  taaperon ensikengät sentään säilytetään
Ihannekodissa esineiden pitää perustella tarpeellisuutensa –  taaperon ensikengät sentään säilytetään
Perheideaalia kuvaavat esineet, kuten vauvan jaloista tai äidin raskauskummusta otetut kuvat, edustavat tietynlaista arjen pakoa. – ”Onnelliset objektit” nostetaan esiin mutta perhe-elämän kaoottinen todellisuus leluineen ja elämisen jälkineen halutaan sanitoida (tuhota) ja piilottaa, sanoo tutkija...
Lue lisää

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/