ToimistoLapua

Lapua

Sinua palvelevat kiinteistöalan aktiiviset ammattilaiset asuntojen ja kiinteistöjen välityksessä, vuokrauksessa ja erilaisissa arviointiasioissa. Toimialueemme kattaa Lapuan, Kauhavan, Ylihärmän, Alahärmän ja Kortesjärven alueet. Meillä on ilo palvella. Tervetuloa!

Aukioloajat

Ma-pe klo 9.00-16.30. Muina aikoina tavoitat meidät matkapuhelinnumeroista

Kauppakatu 2
62100 LAPUA
Contact information
010 228 8060

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Matkapuhelin *
Vapaa viesti

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Toimistomme ostotoimeksiannot

Asiakkaani etsii uutta kotia itselleen, omakotitaloa Lapuan alueelta. Toivomuksena alueet Ritamäki ja Pouttu, myös muutkin alueet käyvät, jos tontin koko on riittävä ja sijainti naapureihin nähden on miellyttävä, haja-asutusaluekin käy. Uuden kodin tulisi olla siistikuntoinen eikä isoja remontteja tulossa lähiaikoina. Erityisesti 1950-luvun kodit kiinnostavat, mutta myös muut otetaan huomioon. Tärkeintä on kokonaisuus. Jos tiedät sopivan kodin asiakkaalleni, otathan minuun yhteyttä. SKV Kiinteistönvälitys Oy, Sirkku Koski p. 0400 265 650
 

Ota yhteyttä välittäjään

Nordea Lapua

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi Lapualla. Meiltä saat monipuoliset pankkipalvelut. Pankkineuvojamme auttavat sinua mielellään myös asuntounelmien toteuttamisessa. Meiltä löytyy rahoitusasioiden osaamista vuosien kokemuksella. Tapaamisaikamme ovat notkeita ja joustavia. Ole meihin yhteydessä, tehdään yhdessä sinun haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Lapua
Kauppakatu 2, 62100 Lapua
Toimistomme on avoinna ma, ti, pe klo 10.00 - 16:30

Yhteyshenkilöt

Toimisto palvelee

Katso toimistomme palvelemien alueiden paikallisrikasteet ja lue lisää kotialueestasi!
Alanurmo
Alapää
Haapakoski
Härsilä
Hellanmaa
Honkimäki
Honkimetsä
Ilkka
Kauhajärvi
Keisala
Kiviristi
Koskikylä
Kovero
Kukkukangas
Lakaluoma
Lankilankoski
Lapua
Lapua Keskusta
Liuhtari
Myllykylä