› Toimisto › Rovaniemi

Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja kasvukeskus erinomaisten yhteyksien äärellä. Tervetuloa Rovaniemen toimistollemme juttelemaan asuntoasioista kanssamme. Me tarjoamme asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua kaikissa asuntoasioissa. Vankka ammattitaito, koulutustausta ja sydämellinen palvelu ovat jokapäiväisen toimintamme peruskiviä. Meillä on tuntemusta sekä alueesta, että markkinasta ja hintatasosta. Koskipa asiasi asunnon ostoa, myymistä tai vuokrausta, SKV:n ammattilaiset auttavat toteuttamaan toiveesi. Toimialueemme on jo 45 vuoden ajan ollut koko Lapin alue pois luettuna Merilappi. Toimistomme sijaitsee Rovakadulla. Tule rohkeasti tutustumaan tai soita kiinteistönvälitys asioissa 010 228 5406 tai vuokra –ja asumisoikeusasunto asioissa 010 228 5402.

Rovakatu 36, 96200 Rovaniemi - 010 228 5402
Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10.00-16.00

Toimistomme välittäjät

Ota yhteyttä

Myymässä asuntoa? Ostamassa asuntoa tai jokin muu asia mielessä? Ota meihin yhteyttä!

 

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto