ToimistoSeinäjoki

Seinäjoki

Sinua palvelevat kiinteistöalan aktiiviset ammattilaiset sekä asuntojen välityksessä, vuokrauksessa että erilaisissa arviointiasioissa. Toimialueemme kattaa Seinäjoen, Nurmon, Ilmajoen ja Ylistaron alueet sekä arvioinnissa koko Etelä-Pohjanmaan alueen. Meillä on ilo palvella, tervetuloa!

Aukioloajat

Ma-pe klo 10.00-16.00 tai sopimuksen mukaan

Keskuskatu 17 B 16, 2. krs
60100 SEINÄJOKI
Contact information
010 228 4700

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Matkapuhelin *
Vapaa viesti

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto

Nordea Seinäjoki

Kuvaus

Toimipisteemme sijaitsee keskellä Seinäjoen kaupunkia. Palvelemme asiakkaita kaikissa pankkiasioissa ammattitaitoisesti ja monipuolisesti. Meillä on joukko Asumisen Ammattilaisia, jotka auttavat sinua löytämään sinulle sopivimman ratkaisun, olipa sitten haaveissasi oman kodin hankkiminen, sijoitusasunto tai vapaa-ajan asunto. Tervetuloa Seinäjoen Nordeaan! Palvelut: Neuvontapalvelut Tallelokerot Valuutanvaihto Talletus-Ottoautomaatti Laskunmaksuautomaatti Kolikkopiste Kassapalvelut

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Seinäjoki
Keskustori 4, 60100 Seinäjoki
ma-pe 10.00-16.30

Yhteyshenkilöt

Marianne Kukkasela rahoitusneuvoja

050 406 7197 marianne.kukkasela@nordea.fi

Päivi Kerola rahoitusneuvoja

020 304311 paivi.kerola@nordea.fi

Toimisto palvelee

Katso toimistomme palvelemien alueiden paikallisrikasteet ja lue lisää kotialueestasi!
Alakylä
Halkosaari
Hallila
Hallilanvuori
Heikkilä
Huhtala
Hyllykallio
Itikka
Jouppi
Jouppila
Kapernaumi
Karhuvuori
Kärki
Kasperi
Kertunlaakso
Kitinoja
Kivistö
Koliini
Koura
Kultavuori