ToimistoTurku

Turku

Palvellaksemme asiakkaitamme Turussa jatkossa entistäkin paremmin SKV Kiinteistönvälitys yhdistää voimansa sisaryrityksensä Huoneistokeskuksen kanssa 1.6.2020 alkaen. Teitä palvelee jatkossakin tuttu välittäjänne, ja yhdistymisen ansiosta voimme palvella teitä entistä suuremmalla välittäjämäärällä sekä ostajakontakteilla. Toimistomme osoite pysyy ennallaan eli jatkossakin meidät tavoittaa osoitteesta Erikinkatu 27, Turku.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä >>

Ota yhteyttä

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Matkapuhelin *
Vapaa viesti

Tee oma ostotoimeksianto

Jos sinulle sopivaa asuntoa ei löydy markkinoilta, voit tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Tällön voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei velvoita sinua vielä ostamaan, mutta voimme esitellä sinulle laajemman tarjonnan asuntoja - myös niitä, jotka eivät vielä ole markkinoilla.

Ostotoimeksiannon tehneenä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin asuntoihin ensimmmäisenä. Jos päätät ostaa asunnon, maksat ostotoimeksiantopalkkion, joka on 4% + alv. 24% = 4,96% asunnon hinnasta. Asunnon myyjälle ei tällöin tule kuluja asunnon myymisestä.

Tee oma ostotoimeksianto