Kodin Tarina® – uusi tapa vaikuttaa kotisi myyntiin

Uudet Palvelut Palvelut Pinnalla nyt

Kodin Tarina® on uusi tapa myydä kotisi nopeammin. Yleensä asuntoilmoituksissa pääsee ääneen vain kiinteistönvälittäjä. Me haluamme kertoa enemmän. Kodin Tarina® antaakin sinulle mahdollisuuden esitellä kotiasi aivan uudella tavalla. Pääset kertomaan ja näyttämään kuvin esimerkiksi asuinalueen parhaat puolet, miten kotinne on muuttunut vuosien varrella ja mitkä ovat kotisi top 3 myyntivalttia asumisen näkökulmasta.

Miksi Kodin Tarinan tekeminen kannattaa?

  • Saat asuntosi nopeammin kaupaksi: Oikeat tarinat siivittävät asunnon myyntiä

  • Pääset itse kertomaan parhaat puolet asunnostasi
  • Kotisi myynti erottuu joukosta: Kodin Tarinan saat vain SKV:lta


Kodin Tarina® on asiakkaidemme suosikki

Katso miten Kodin Tarina® näkyy asunnon myynnissä? >

"Hyvä lisä myyntiin avuksi. Välittäjä ei voi tietää kaikkea mitä myyjät, ja siksi hyödyllinen. Minua kiinnostaisi ostotilanteessa asukkaiden kokemukset ja oma kuvamateriaali."

"Asukkaan itsensä kirjoittamat tekstit ja ottamat kuvat täydentävät hienosti välittäjän tuottamaa materiaalia: mukana on asuntokaupan ammattilaisen näkemys ja asukkaan itsensä kokemus. Kuvien, videon ja tekstin perusteella on helpompi miettiä onko asunto sellainen jota etsii - vähän niinkuin asuntonäyttö etänä kotisohvalta käsin."

Kiinnostuitko?
Ota yhteys lähimpään toimistoomme. Välittäjämme voivat tehdä ilmaisen arvion asunnostasi ja kertoa lisää Kodin Tarinasta!

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Matkapuhelin *
Vapaa viesti