Kodin Tarina -välittäjä, Järvenpää

Avoimet työpaikat

Hei sinä tuleva kollegamme! 

Etsimme nyt 1-2 idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTINEUVOTTELIJAA

täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme Järvenpäässä. Toimistomme on äskettäin muuttanut viihtyisiin tiloihin Järvenpään vanhimpaan kerrostaloon keskeiselle ja näkyvälle paikalle, ja siellä energinen myyntijohtajamme Elina sekä aktiivinen viisihenkinen tiimimme odottaa jo sinua. 

Olet meille oikea kandidaatti, jos sinulla on mahdollisesti jo alan kokemusta tai ainakin näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet idearikas, energinen ja lannistumaton persoona, jolla on kova halu menestyä ja saada aikaiseksi onnistuneita asiakaskohtaamisia. Sinulle on luontevaa heittäytyä myyntikohteesi historiaan ja laatia siitä laadukas tarina valokuvauksen, stailauksen ja tarinankerronnan ammattilaisten avulla. Käytät luontevasti sosiaalista mediaa ja osaat hyödyntää sitä myyntikohteittesi ja oman toimistosi markkinoinnissa. LKV-tutkinto on eduksesi, mutta tärkeintä meille on se, että sinulta löytyy oikeaa asennetta ja että olet muutoin sopiva lisä tiimiimme.

Tarjoamme sinulle hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa sinulle tavallista parempaa näkyvyyttä kohteillesi. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegasi varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä meillä. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Pirkko Paateloon, p. 0400 523 500. Pirkko kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuslomake 30.11.2019 mennessä tästä linkistä. Liitä mukaan myös linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Jos videon liittäminen ei ole mahdollista, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa.