Kodin Tarina -välittäjä, Lappeenranta

Avoimet työpaikat

Etsimme aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

toimipisteeseemme Lappeenrantaan täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme. 

Työsi SKV:n Kodin Tarina® -välittäjänä tulee olemaan erilaista! Edelleen luottamus, ammattitaito, ahkeruus ja rohkeus ovat tärkeitä. Mutta Kodin Tarina® antaa sinulle mahdollisuuden tuoda luovat kykysi esiin! 

Olet meille oikea kandidaatti, jos sinulla on jo alan kokemusta ja LKV-tutkinto. Olet idearikas, energinen ja lannistumaton persoona, jolla on kova halu menestyä ja saada aikaiseksi onnistuneita asiakaskohtaamisia. Sinulle on luontevaa heittäytyä myyntikohteesi historiaan ja laatia siitä laadukas tarina valokuvauksen, stailauksen ja tarinankerronnan ammattilaisten avulla. Koet some-ympäristön omaksesi ja osaat hyödyntää sitä myyntikohteittesi markkinoinnissa. 

Tarjoamme sinulle hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa sinulle tavallista parempaa näkyvyyttä kohteillesi. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Marko Viertoon, p. 040 578 9003.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.