Kodin Tarina -välittäjä, Lohja

Avoimet työpaikat

 

Etsimme 1-2 aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTINEUVOTTELIJAA

toimipisteeseemme Lohjalle täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme.

Työsi SKV:n Kodin Tarina® -välittäjänä tulee olemaan erilaista!  Kyllä. Edelleen luottamus, ammattitaito, ahkeruus ja rohkeus ovat tärkeitä. Mutta. Kodin Tarina® antaa sinulle mahdollisuuden tuoda luovat kykysi esiin! 

Olet meille oikea kandidaatti, jos sinulla on jo alan kokemusta tai ainakin näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet idearikas, energinen ja lannistumaton persoona, jolla on kova halu menestyä ja saada aikaiseksi onnistuneita asiakaskohtaamisia. Sinulle on luontevaa heittäytyä myyntikohteesi historiaan ja laatia siitä laadukas tarina valokuvauksen, stailauksen ja tarinankerronnan ammattilaisten avulla. Koet some-ympäristön omaksesi ja osaat hyödyntää sitä myyntikohteittesi markkinoinnissa. LKV-tutkinto on eduksesi, mutta tärkeintä meille on se, että sinulta löytyy oikeaa asennetta ja että olet muutoin sopiva lisä tiimiimme.

Tarjoamme sinulle hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa sinulle tavallista parempaa näkyvyyttä kohteillesi. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä myyntipäällikkö Jukka Hillneriin, p. 040 558 8797.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä  ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi. 

Käymme saapuneita hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.