Kodin Tarina -välittäjä, Nummela

Avoimet työpaikat

Hei sinä tuleva kollegamme! 

Etsimme nyt 1-2 idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTINEUVOTTELIJAA

täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme Nummelassa. 

Työsi SKV:n Kodin Tarina® -välittäjänä tulee olemaan erilaista!  Kyllä. Edelleen luottamus, ammattitaito, ahkeruus ja rohkeus ovat tärkeitä. Mutta. Kodin Tarina® antaa sinulle mahdollisuuden tuoda luovat kykysi esiin! 

Olet meille oikea kandidaatti, jos sinulla on mahdollisesti jo alan kokemusta tai ainakin näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet idearikas, energinen ja lannistumaton persoona, jolla on kova halu menestyä ja saada aikaiseksi onnistuneita asiakaskohtaamisia. Sinulle on luontevaa heittäytyä myyntikohteesi historiaan ja laatia siitä laadukas tarina valokuvauksen, stailauksen ja tarinankerronnan ammattilaisten avulla. Koet some-ympäristön omaksesi ja osaat hyödyntää sitä myyntikohteittesi markkinoinnissa. LKV-tutkinto on eduksesi, mutta tärkeintä meille on se, että sinulta löytyy oikeaa asennetta ja että olet muutoin sopiva lisä tiimiimme.

Tarjoamme sinulle hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa sinulle tavallista parempaa näkyvyyttä kohteillesi. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä meillä. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Pirkko Paateloon, p. 0400 523 500. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä. Liitä mukaan myös linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.