Kodin Tarina™ -kilpailun voittaja valittu – tutustu voittajatarinaan

Pinnalla nyt

SKV Kiinteistönvälityksessä käytiin syyskuussa taas kovaa kisaa siitä, kuka asiakkaistamme on rakentanut mieleenpainuvimman Kodin Tarinan.​

Arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluivat:

  • Timo Kaisla – SKV:n ex-toimistusjohtaja on ollut lanseeraamassa Kodin Tarina -palvelua vuonna 2015. Hänellä on ollut suuri visio, miten Kodin Tarina uudistaa asiakaskokemusta ja varmistaa, että kodin paras asiantuntija – myyjä itse – on vahvasti mukana prosessissa.
  • Seija Killström – on ollut mukana tuomaristossa jo vuosia. Hän on käynyt myös kouluttamassa SKV:n välittäjiä, siitä kuinka välittää tietoa ja visuaalista ilmettä Kodin parhaista puolista muun muassa Kodin Tarinan avulla.
  • Lise-Mari Hautala – nykyisin laivateollisuudessa Interior design -osastolla Team Leaderina uraa tekevä sisustusarkkitehti. Toiminut 20 vuotta maapuolella tila - ja kalustesuunnittelijana, julkisissa- ja yksityiskotien suunnitteluprojekteissa. Hänellä on vahva kokemus kotien tilasuunnittelusta lopputoteutukseen. Tärkeintä: kodissa tunne, viihtyvyys, toiminnallisuus ja arjen sujuvuus tulee kulkea käsikädessä.
  • Emma Koivula – on Annan lehden ja anna.fi pitkäaikainen päätoimittaja, jolla roolinsa kautta on monipuolinen näkemys kodista ja sen merkityksestä suomalaisille.

Tuomariston mielestä voittaja..

"Rikasti aluetietoa ilmeikkäästi kuvin ja osuvin kuvatekstein. Kirjoitti ytimekkään tarinan lähes Jari Tervomaisella otteella. Oli osannut valita osuvat Top 3 -aiheet, jotka myös edesauttavat kodin myyntiä. Ja kaiken kaikkiaan tarinoitsija onnistui kertomaan alueella vietetystä elämästä niin, että lukija tunsi lähtevänsä mukaan yhteiselle kävelyretkelle."

Ja parhaan Kodin Tarinan -rakentaja sekä kylpylälahjakortin voittaja on: Keijukaistenpolku 5 A7, Helsinki (Roihuvuori). Välittäjänä toimii Satu Hynninen.

Tutustu voittajatarinaan täällä https://www.skv.fi/kohde/8166100

Erityismaininnat vielä hyvästä videotyöstä Kokkolan kohteelle https://www.skv.fi/kohde/8192893 (välittäjänä Laura Kauppinen)  ja mahtavasta kirjallisesta tarinasta upealle Hannu ja Kerttu -kodille Siilinjärvelle (välittäjä Irja Savolainen) https://www.skv.fi/kohde/8155302

Onnea kaikille ja kiitos kilpailuun osallistumisesta!