Kerrostalohuoneisto 2h,kt,kh,s,vh,lasitettu parveke 51 m²
Keski-Kaari 50 A 6, Kuopio (Päiväranta)

Myyntihinta: 152 500,00 € Velaton hinta: 152 500,00 €

Ennakkomarkkinoinnissa! As Oy Kuopion Päivärannan Helmen kodit nousevat kahdeksaan kerrokseen luonnon kauniille paikalle, metsän laitaan ja hyvien ulkoilumaastojen äärelle. Kuitenkin aivan kaupungin kupeeseen ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Huoneistotyypit vaihtelevat 31 m² yksiöstä 85,5 m² neliöön ja näissä kodeissa neliöt on harkittu tarkoin; tavoitteena maksimoida asumismukavuus edulliseen hintaan. E-lk C. Autopaikat myydään erikseen (katospaikka 5000 €/kpl ja sisäpihan autopaikka 2000 €/kpl). Arvioitu valmistuminen kesällä 2019. Soita 010 228 4900 ja varaa oma unelmakotisi!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8101169
 • Osoite
  Keski-Kaari 50 A 6, 70420 Kuopio
 • Huone-erittely
  2h,kt,kh,s,vh,lasitettu parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+kt+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  51 m²
 • Yleiskunto
  Uusi
 • Kerros/kerroksia
  2/8
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, etelä, lasitettu parveke
 • Ikkunoiden suunta
  etelä-itä
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot (tehdasvalmisteiset kiintokalusteet, ovet mdf-levyä), Liesi (induktio tai keraaminen liesitaso ja erillisuuni), Liesituuletin (valaisimella), Astianpesukone, työtasot laminaattia, tasoon upotetut rst-altaat, varaus mikroaaltouunille
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna (lauteet tervaleppää tai haapaa (valittavissa)), Kiuas (sähkö), Suihku (suihkuseinä turvalasia), Pesukoneliitäntä (ja varaus kuivausrummulle), Ikkunat (saunassa), Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys, valaisimella varustettu tasopeili/peilikaappi, keraaminen allas, allaskaappi, seinäkaappi ja pyykkikaappi
 • Lattiapäällyste
  kosteat tilat laatoitetaan, asuintiloissa parkettilattiat
 • Rakennusvuosi
  2018
 • Energialuokka
  C
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ulkoiluvälinevarasto, Muut tilat: huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Päätetyt korjaukset
  vuositarkastus 12-15 kk kohteen valmistumisesta
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  2 469 m²
 • Myyntihinta
  152 500,00 €
 • Velaton hinta
  152 500,00 €

Kohde kartalla

Päiväranta

Alueesta yleisesti

Päivärannan 2400 asukkaan asuntoalue sijaitsee noin 5 kilometrin etäisyydellä keskustasta pohjoiseen upean Puijon selänteen kupeessa. Päiväranta kiertyy pitkälle Puijonsarveen aivan Julkulan asuntoalueen tuntumaan. Puijon lisäksi tunnettuja kohteita ovat Poukaman leirikeskus, Konttilan palvelupiste ja Iso-Valkeisen hotelli- ja kalastusalue. Alue on rakennettu useassa eri vaiheessa. 1950-luvulla alueelle alettiin rakentaa omakotitaloja, 1960-luvusta eteenpäin rivi- sekä kerrostaloja. Vuonna 2008 Päivärantaan valmistui yksi uusi rivitalokohde. Uusi Pihlajalaakson täydennysrakentamisalue sijaitsee Päivärannan ja Inkilänmäen asuntoalueiden välissä ja monipuolistaa lähialueen asuntokantaa. Liikenneyhteydet Päivärannasta keskustaan ovat erinomaiset ja bussit kulkevat useamman kerran tunnissa. Päivärannassa on omat monipuoliset peruspalvelut. Alueella on lähikauppa, joka tarjoaa postipalveluita, vuonna 2008 moottoritien toiselle puolelle valmistunut monipuolisia palveluita tarjoava hypermarket, päiväkoteja, lastenneuvola, nuorisotalo, ala- ja yläaste sekä esikoulu, ravintola, apteekki, eläinlääkärin vastaanotto, kirkko, huoltoasema, kampaamoja ja mm. autokorjaamoja. Päivärannassa löytyvät niin pallokenttä, jääkiekkokaukalo, venesatama sekä uimarantoja, jotka takaavat viihtyisän kesän perheen pienimmille ja nuorille. Päiväranta sijaitsee aivan Kallaveden rannan tuntumassa. Alueelta on myös hyvät yhteydet Puijon ulkoilureittien verkostoon. Puijon virkistysmahdollisuudet lenkkipolkuineen, pururadat sekä talvella valaistu latuverkosto ovat myös Päivärannan asukkaiden käytettävissä. Alueen väestön ikärakenne on nuorehko, asukkaiden keski-ikä on noin 38 vuotta. Päiväranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva asuinalue. Päivärannassa mahdollistuu hyvin monipuolinen asuminen, sillä alueella on runsaasti pientaloja, jotka levittäytyvät alueen keskellä sijaitsevan pienehkön kerrostalokeskittymän ympärille.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Kuopion kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/