Nina Tammela
Nina Tammela Kiinteistönvälittäjä, LKV, Sisustusstailaaja

010 228 3013 040 834 9913

Kerrostalohuoneisto 2h+kk+s+p 46 m²
Meriusva 5 A, Espoo (Kivenlahti)

Myyntihinta: 197 887,41 € Velaton hinta: 198 000,00 €

Halutussa yhtiössä oleva kaksio merellisessä Kivenlahdessa. Ihana sijainti tornitalon 7. kerroksessa avarin näkymin. Pohjaratkaisu, jossa kivoja yksityiskohtia baarikeittiöllä ja kulmaikkunoilla. Lasitetulla parvekkeella on mukava viilentyä saunan jälkeen ja nauttia upeasta merinäköalasta. Keskeinen sijainti, vierestä löytyvät kattavat palvelut ja bussiyhteydet. Myyntiä hoitaa: Nina Tammela, 040 834 9913 tai nina.tammela@skv.fi ja Marcus Järvensivu, 040 186 4681 tai marcus.jarvensivu@skv.fi

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8101291
 • Osoite
  Meriusva 5 A, 02320 Espoo
 • Huone-erittely
  2h+kk+s+p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+kk+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  46 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  7/17
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, lounas/laude, lasitettu parveke
 • Ikkunoiden suunta
  lounas/luode
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Liesi (keraaminen), Liesituuletin (hormi), Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kylpyhuone)
 • Lattiapäällyste
  lounas/luode
 • Rakennusvuosi
  1990
 • Energialuokka
  E 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Muut tilat: Asunnoissa hyvin kaappitilaa.
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Vesikaton kunnostus aloitettu -17 Vesikaton kunnostussuunnittelu, ikkunoiden ja parvekkeiden kuntotutkimus -16 Katon kuntoarvio, pesuhuoneiden kuntotutkimus (kosteusmittaus), lämmitysjärjestelmän kunnostaminen saatettu loppuun -14 Salaojien huuhtelu, viemärien huuhtelu, ikkunavuotojen korjauksia, lukitusjärjestelmän uusiminen -13, Ilmastointijärjestelmän tasapainotus -06, Hissien peruskorjaus -05, Kylpyhuoneiden kuntotutkimus 04, Kokonaisvaltainen kuntoarvio ja hissien kuntokartoitus -03, HTV kaapeliverkkoon liittyminen -02, Kylpyhuoneiden vesieriste -99 Tarkemmat tiedot välittäjältä
 • Päätetyt korjaukset
  Katso kunnossapitoselvitys
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Vesikaton kunnostuksen valmistuminen, ikkunoiden tiivistys ja parvekelasitusten alapuolisten teräskaiteiden kunnostus, julkisivujen mosaiikkibetonilevujen saumojen ja elementtisaumojen uusiminen, putkiston ja viemärien kuntotutkimus sisältäen jäte- ja perusvesipumput, iv koneiden ja laitteiston kunnon tarkastaminen/uusiminen, hissien kuntokartoitus -18, kiinteistön ulko-ovien uusiminen -19 Vesi- ja viemärijärjestelmän linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen teknisen käyttöiän puitteissa -20 Porrashuoneiden ja yleistilojen saneeraus -21 Salaojien- ja viemäreiden huuhtelu/kuvaus, sähköpääkeskuksen kuntotarkastus, julkisivujen pesu -22 Tarkemmat tiedot välittäjältä
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 591 m²
 • Hoitovastike
  225,40 €/kk
 • Rahoitusvastike
  4,14 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  229,54 €/kk
 • Myyntihinta
  197 887,41 €
 • Velaton hinta
  198 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Töölö

Kuvaus

Nordea palveluksessasi. Olemme rahoituksen asiantuntijoita Helsingin Töölössä. Ota rohkeasti yhteyttä. Numero ajanvaraukselle 0200 3000.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Töölö Museokatu 40, Helsinki

Yhteyshenkilö

Jyrki Seppälä rahoitusasiantuntija

050 325 5166 jyrki.seppala@nordea.fi

Anni Rautio rahoitusasiantuntija

050 361 1055 anni.rautio@nordea.fi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Kivenlahti

Alueesta yleisesti

Kivenlahden nimi tulee keskiaikaisesta kylänimestä Stensvik. Sten ei tarkoita tässä yhteydessä kiveä vaan se oli alueella asuneen kalastajan sukunimi. Vuonna 1861 perustettiin tiilitehdas nykyisen liikekeskuksen paikalle. Tunnetuin Stensvikin tiilistä tehty rakennus on Uspenskin katedraali. Vanhasta kylästä on jäänyt kaksi vanhaa puutaloa jäljelle, Kahvi-Kaisa ja Postilla. Stensvikin tiilitehdas rakennutti Kahvi-Kaisan talon työntekijöiden lasten kouluksi vuonna 1881. Vuodesta 1992 lähtien talo on toiminut asukasyhdistys Kivenlahti-Stensvik ry:n ja Hyökyvuoren Lapsiteatterin asukaskahvila- ja teatteritalona ja sitä vuokrataan myös perhejuhlia varten. Toinen puutalo, Postilla, on alkujaan ollut koulun opettajien asuntola, Stensvikin kartanon pehtorin asunto ja myöhemmin posti. Vuosikymmenien ajan Postillassa ovat toimineet seurakunnan lastenkerhot ja nykyisin siellä toimii yksityinen päiväkoti. Vuonna 1966 Alvar Aalto loi yleiskaavan, jonka pohjalta aloitettiin Stensvikin rakentaminen nykyaikaiseksi Espoonlahden osaksi, Kivenlahdeksi. Kivenlahti jakautuu nykyisin kolmeen osaan, Ylä-, Ala- ja Meri-Kivenlahteen ja siellä asuu noin 8 000 asukasta. Kivenlahden ylä- ja alakaupunkia yhdistää Hyökyvuoren ali louhittu liikennetunneli, jonka yläpuolella sijaitsee asukaspuisto. Kivenlahden kaupunkisiluetti rakentuu Meritornista ja Marintornin ja Merimarin asuintaloista. Marinsatamassa on venepaikkoja ja Kivenlahdesta löytyy myös uimaranta. Meri ja ranta tuovat alueelle viihtyvyyttä ja upeat ulkoilumahdollisuudet alueen asukkaille. Toisaalta 70-luvun lähiötunnelma luo oman vivahteensa Kivenlahteen. Liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät ja Kivenlahdessa on kaikki lähipalvelut mm. kirjasto, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola sekä useita kauppoja että ravintoloita. Kivenlahdessa on myös useita päiväkoteja ja kaksi koulua. Asukasyhdistys Kivenlahti-Stensvik ry järjestää useita asukastapahtumia pitkin vuotta. Metro Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu aikaisintaan vuonna 2020.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Haastattelu

 

 

Mainiot ulkoilumahdollisuudet kotiovelta ympäri vuoden ja aina joku ystävällinen ihminen rapsuttaa korvan takaa. Kesän lenkkeihin yleensä kuuluu uiminen rannassa ja parasta on kun lähdemme henkilökuntani kanssa veneilemään lähisaariin tai vietämme aikaa veneellä laiturissa. Lenkkeihini kuuluu myös Porkkalan luovutuksen muistomerkin kiertäminen. Talvella taas painellaan meren jäällä kavereiden kanssa ja tutkitaan pilkkireikiä.

Emäntäni on 4-vuotiaasta asunut merenrannan läheisyydessä. Asumme Kivenlahdessa koska meri on meille niin rakas!

Haastattelu

Isoäiti 70v, Kivenlahden asukas

Olen viihtynyt Kivenlahden asukkaana noin 20 vuotta. Täällä on kattavat monipuoliset palvelut ja julkinen liikenne toimii hyvin. Lenkkipoluille pääsee lähes kotiovelta. Meri on lähellä; kesällä nautitaan oleilusta hiekkarannalla ja talvella voivat rohkeimmat pulahtaa avantoon. Kivenlahdella on erittäin kiehtova historia.

Haastattelu

Johanna, äiti 42 v, Kivenlahden asukas

Lapsiperheemme on asunut vasta noin kolme vuotta Kivenlahdessa, mutta tuntuu kuin olisimme asuneet täällä aina. Kivenlahdesta on tullut meidän koti! Lasten päiväkodit ja koulut sekä harrastuspaikat ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat hyvät - kohtahan se metrokin kulkee tänne.

Vapaaehtoistyö Kivenlahti-Stensvik ry -asukasyhdistyksessä on antoisaa ja järjestämmekin alueen asukkaille kymmeniä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Täällä on perheen hyvä olla ja asua!

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Aluekehitys

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/