Rivitalohuoneisto 3 h, k, kh, s, erill.wc, vaatehuone 75 m²
Pokarakuja 3, Kuopio (Neulamäki)

Myyntihinta: 138 000,00 € Velaton hinta: 138 000,00 € Esittely: Su 20.01.2019 klo 15:30 - 16:00

Tämä avara yksikerroksinen koti sijaitsee huippupaikalla omakotitaloalueella. Vaalean keittiön ruokailutila avautuu reilunkokoiseen ja valoisaan olohuoneeseen. Lasiterassille ja omalle aidatulle pihalle paistaa aurinko koko päivän. Makuuhuoneessa on vaatehuone ja erillinen wc tuo asumismukavuutta. Nopeasti vapaa. Autolle löytyy katospaikka! Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sen yhteisissä tiloissa ovat kylmiö ja pyörävarasto. Hyvät bussiyhteydet ja alueen läpi kulkevat kevyenliikenteen väylät johdattavat kulkijan nopeasti Yliopistolle, Kysille ja keskustaan. Kotiovelta tavoitat upeissa maisemissa soljuvat loistavat polut ja latu- sekä lenkkeilyverkostot. Oman alueen monipuoliset palvelut on hyvin saatavilla. Vuorilammen laavulla voit lenkkeilyreitin varrella paistella makkarat ja Tervaruukinmajalla voi talvella hörpätä kuuman mehun tai kahvin hiihtolenkin lomassa. Neulamäen näköalatornilta avautuvat upeat näkymät Kallavedelle ja Puijolle. Soita ja sovi rohkeasti yksilöllinen esittelyaika, niin astut lähemmäs tulevaa kotiasi!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8102318
 • Osoite
  Pokarakuja 3, 70150 Kuopio
 • Huone-erittely
  3 h, k, kh, s, erill.wc, vaatehuone
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3 h + k + s
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  75 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, n. 7 m2 lasitettu terassi lounaaseen omalle pihalle päin
 • Ikkunoiden suunta
  läpitalon, oma piha-alue ja puistometsä
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin (2009), Kaapistot (ovet uusittu v. 2011), Liesi (keraaminen liesitaso ja kalusteuuni), Liesituuletin (uusittu 2011), Astianpesukone, keittiön ovet ja tasot uusittu 2011
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC (kaakeloitu 04/2005), Peilikaappi (+ tason alapuolella kaapit wc:ssä), Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (kylpyhuoneessa), Seinät (kaakeli), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (vesikiertoinen (käyttövesi))
 • Lattiapäällyste
  asuinhuoneet parkettia, tuulikaappi laatta
 • Rakennusvuosi
  1989
 • Energialuokka
  D 2013
 • Rakennusmateriaali
  Puu/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Kylmäsäilytystilat, Ulkoiluvälinevarasto
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  2018 sokkelien pinnoitus 2017 lumiesteiden kiinnityksien korjaus 2015 IV-järjestelmän puhdistus 2013 lämmönvaihtimen uusiminen 2010 ullakon lisäeristäminen 2004 IV-järjestelmän puhdistus 2001 peltikate uusittu 2001 pintavesien ohjausta parannettu
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  5 vuotissuunnitelmissa: 2019 piha-aitojen uusiminen ja 2020 sorakäytävien uusiminen
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  1 523 m²
 • Hoitovastike
  300,00 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  300,00 €/kk
 • Myyntihinta
  138 000,00 €
 • Velaton hinta
  138 000,00 €

Kohde kartalla

Neulamäki

Alueesta yleisesti

Neulamäen kaupunginosa sijaitsee Savilahden ja Kuopion Tiedepuiston läheisyydessä 4−5 kilometrin etäisyydellä keskustasta lounaaseen. Neulamäki on rakennettu pääosin 1980-luvulla. Alue jakaantuu Neulamäen asuntoalueeseen ja teollisuusalueeseen. Lähellä sijaitsevassa ja jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä Tiedepuistossa on tällä hetkellä työpaikkoja yli 8000. Yliopiston alueella liikkuu lisäksi yli 6000 opiskelijaa. Neulamäen asukkaille on tarjolla hyvin monipuoliset palvelut omalla alueellaan. Alueella on päiväkoteja, ala- ja yläasteen koulu sekä nuorisotalo. Alueella on myös monipuolinen ostoskeskus. Myös keskustan palvelut ovat tiheiden linja-autovuorojen ansiosta helposti saavutettavissa ja keskustaan pääsee kätevästi myös pyöräillen. Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus sekä sen vieressä sijaitseva kauppakeskus ovat vain kävelymatkan päässä Neulamäestä. Neulamäessä asutaan lähellä luontoa jylhissä, metsäisissä maisemissa ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät. Neulamäki sijaitsee laajan latu- ja lenkkeilyverkoston vieressä, missä on mm. valaistu kuntohiihtolatu sekä opastettuja luontopolkuja. Pallopeleistä pitäville on runsaasti harrastuspaikkoja, mm. kaksi täysimittaista jalkapallokenttää sekä tenniskenttiä. Talvella asukkaita palvelee valaistu jääkiekkokaukalo ja -kenttä. Koulujen liikuntasalit ja kuntosali palvelevat sisälajien harrastajia. Yliopisto tarjoaa myös ulkopuolisille suunnattuja monipuolisia liikuntakursseja. Neulamäessä asuu tällä hetkellä noin 5500 asukasta. Alueella asuu paljon erilaisia talouksia nuorista perheisiin ja ikääntyviin. Alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa sekä mieluinen alue opiskelijoille yliopiston läheisyydestä johtuen. Asuntokanta on monipuolinen, sillä se koostuu sekä rivi-, kerros- että omakotitaloista. Neulamäen asuinalue sijaitsee kirjaimellisesti mäen päällä ja alueen laella sijaitsevasta näkötornista voi ihailla huikaisevan kauniita maisemia, jotka avautuvat kaupungin yli Kallavedelle.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/