Paritalo 5H 163 m²
Iso-Kaari 43, Kuopio (Päiväranta)

Myyntihinta: 265 000,00 €

Ihana paritalon puolikas omalla 591,5 m² puutarhatontilla rauhallisen päättyvän tien loppupäässä Päivärannassa. Tässä kodissa asut omassa rauhassasi ja kuten omakotitalossa. Keittiöremontti on tehty viimeksi ja avattu yhteys olohuoneeseen. Samoin pesutilat ja wc:t on remontoitu vuonna 2011. Alakerrassa on varaava takka saunaosaston läheisyydessä ja autotalli varastoineen helpottaa päivittäistä elämää. Pihapiiri on aivan ihastuttava ja pihalla on myös viehättävä sähköistetty vierasmaja. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapurin kanssa. Soita vaikka heti niin sovitaan yksittäisnäyttöaikaa kohteeseen ja neuvotellaan elämänne kaupat! Kohde on vuokrattu.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8102460
 • Osoite
  Iso-Kaari 43, 70420 Kuopio
 • Asuintilat
  5h, k, s, kh, pkh, khh, 2wc, 2vh, kylmiö
 • Muut tilat
  At, varasto, koko kiinteistön rakennusneliöt kerrosala 248, kokonaispinta-ala 378, asuinpinta-ala 234
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  163 m²
 • Kokonaispinta-ala
  189 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni, keittiö on laadukkaasti remontoitu vuonna 2017, lattialaatan alla lattialämmitys
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC (x 2), Peilit, Suihku (sadesuihku), Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (wc,kh,khh), pesutilat ja wc:t remontoitu 2011
 • Lattiapäällyste
  laminaatti, muovi, laatta
 • Rakennusvuosi
  1974
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Auma, Profiilipeltikate
 • Lämmitys
  Sähkö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: varaava takka ja sisäpiippu 2011, salaojitus 2009, sadevesikaivot ja putket 2009, terassi 2009, käyttövesiputket uusittu 2011, patterit 2002, termostaatit 2011, ilmalämpöpumppu asennettu 2016, makuuhuoneiden pinnat uusittu 2016, keittiöremontti 2017, asbestikartoitus 2017 samalla, vesikatot: muutettu aumakatoksi vuonna 1995, julkisivu, ikkunat ym.: sisäänkäynnin kattaminen ja ikkunamuutos 1995, kosteat tilat: remontoitu vuonna 2011, muuta: vesimittari ja vesipiste ulos 2010, vierasmökki 2010,hälytysjärjestelmä vuodelta 2017 Verisuren omaisuutta, uusi omistaja voi ottaa käyttöönsä ilman asennusvelvoitteita
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  591 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Kasvimaa, takapihalla terassi, 3 omenapuuta, 3 marjapensasta, kirsikkapuu, 3 vaahteraa
 • Myyntihinta
  265 000,00 €

Kohde kartalla

Päiväranta

Alueesta yleisesti

Päivärannan 2400 asukkaan asuntoalue sijaitsee noin 5 kilometrin etäisyydellä keskustasta pohjoiseen upean Puijon selänteen kupeessa. Päiväranta kiertyy pitkälle Puijonsarveen aivan Julkulan asuntoalueen tuntumaan. Puijon lisäksi tunnettuja kohteita ovat Poukaman leirikeskus, Konttilan palvelupiste ja Iso-Valkeisen hotelli- ja kalastusalue. Alue on rakennettu useassa eri vaiheessa. 1950-luvulla alueelle alettiin rakentaa omakotitaloja, 1960-luvusta eteenpäin rivi- sekä kerrostaloja. Vuonna 2008 Päivärantaan valmistui yksi uusi rivitalokohde. Uusi Pihlajalaakson täydennysrakentamisalue sijaitsee Päivärannan ja Inkilänmäen asuntoalueiden välissä ja monipuolistaa lähialueen asuntokantaa. Liikenneyhteydet Päivärannasta keskustaan ovat erinomaiset ja bussit kulkevat useamman kerran tunnissa. Päivärannassa on omat monipuoliset peruspalvelut. Alueella on lähikauppa, joka tarjoaa postipalveluita, vuonna 2008 moottoritien toiselle puolelle valmistunut monipuolisia palveluita tarjoava hypermarket, päiväkoteja, lastenneuvola, nuorisotalo, ala- ja yläaste sekä esikoulu, ravintola, apteekki, eläinlääkärin vastaanotto, kirkko, huoltoasema, kampaamoja ja mm. autokorjaamoja. Päivärannassa löytyvät niin pallokenttä, jääkiekkokaukalo, venesatama sekä uimarantoja, jotka takaavat viihtyisän kesän perheen pienimmille ja nuorille. Päiväranta sijaitsee aivan Kallaveden rannan tuntumassa. Alueelta on myös hyvät yhteydet Puijon ulkoilureittien verkostoon. Puijon virkistysmahdollisuudet lenkkipolkuineen, pururadat sekä talvella valaistu latuverkosto ovat myös Päivärannan asukkaiden käytettävissä. Alueen väestön ikärakenne on nuorehko, asukkaiden keski-ikä on noin 38 vuotta. Päiväranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva asuinalue. Päivärannassa mahdollistuu hyvin monipuolinen asuminen, sillä alueella on runsaasti pientaloja, jotka levittäytyvät alueen keskellä sijaitsevan pienehkön kerrostalokeskittymän ympärille.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Kuopion kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/