Omakotitalo 5H 164 m²
Koivulehdonkatu 6, Kuopio (Saaristokaupunki)

Myyntihinta: 328 000,00 €

Kysytyltä ja keskeiseltä alueelta Saaristokaupungista Pölläkänlahden läheisyydessä sijaitsee tämä kaunis kaksitasoinen omakotitalo. Päättyvä katu ja suojaisa puistometsä luovat rauhallisen ympäristön tälle kodille. Arkkitehti on suunnitellut toimivat ja reilunkokoiset tilat alkuperäiselle perheelle. Tässä kodissa on tilaa elää ja harrastaa! Oma 1077 m2 tontti istutuksineen sekä erillinen autotalli/autokatos/varastotilat sekä kellari helpottavat arkielämää. Asuintiloja voi muoikata moneen tarkoitukseen ja täältä löytyy tilaa todella isollekin perheelle. Soita 010 28 4900 tai suoraan Irjalle 050 3610637 ja kysy lisää niin sovitaan yksittäisnäyttö kohteeseen! Kuntotarkastus ja energiatodistus hoidetaan kuntoon ennen kauppaa.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8104041
 • Osoite
  Koivulehdonkatu 6, 70820 Kuopio
 • Asuintilat
  5h, k, kh, khh, s, 2 wc, vh, 2 parveke, terassi
 • Muut tilat
  autotalli, jossa lattialämmitys, autokatos, varastot, kellari, käyttöullakko
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  164 m²
 • Kokonaispinta-ala
  260 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, itä, länsi, pihalle
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (AEG), Pakastin (AEG), Kaapistot (Nelko), Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni, pöytätasot Kaavin kivi, spektroliitti
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (Harvia, uusittu 2018), Erillinen WC (x 2), Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kauttaaltaan)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: maali, laatta, tapetti, Lattiat: laminaatti, laatta
 • Rakennusvuosi
  2006
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Konesaumattu pelti
 • Lämmitys
  Sähkö/puu
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 077 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Päärynä- ja omenapuita, tyrnit, alppiruusut, liljat, iso laatoitus, patio takapihalla+vesiaihio
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, yleiskaava, 14.5.2004, asemakaava
 • Velaton hinta
  328 000,00 €

Kohde kartalla

Saaristokaupunki

Alueesta yleisesti

Saaristokaupunki on Kuopion merkittävin ja nopeimmin kasvava asuntorakentamisen alue. Tällä hetkellä Saaristokaupungin alueella asuu noin 9500 asukasta. Alueen on määrä valmistua vuosien 2022-2024 välissä. Saaristokaupunkiin kuuluvat kaupunginosat ovat Lehtoniemi-Keilankanta, Rautaniemi, Savolanniemi ja Pirttiniemi. Saaristokaupunkiin rakennetaan runsaasti erityisesti pientaloja, mutta alueelle valmistuu myös lukuisia kerros- ja rivitaloja. Saaristokaupunkiin kuuluvat kaupunginosat sijaitsevat 3−15 kilometrin etäisyydellä keskustasta etelään. Saaristokaupunkiin pääsee kahta eri reittiä pitkin. Pääyhteys alueelle on Haapaniemen kautta kulkeva Saaristokatu, joka tarjoaa vaihtoehdon valtatie 5:n rinnalle. Laajat vihervyöhykkeet, ulkoilureitit ja erityisesti vesistön läheisyys houkuttelevat uusia asukkaita Saaristokaupungin alueelle. Venesatama tarjoaa veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle ja lukuisat uimarannat mahdollistavat virkistäytymisen kesähelteillä. Alueella on useita kuntolatuja ja lenkkipolkuja, joista osa on valaistuja. Lapsia ilahduttavat alueen neljä eri leikkipuistoa. Petosen puistokaupungin laajat vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat myös Saaristokaupungin asukkaiden käytössä. Lippumäen liikuntakeskuksen lähiliikunta-alueen rakennustöiden valmistuttua alueella tulee olemaan monipuolinen urheilu- ja virkistyskeskittymä. Saaristokaupunkiin rakennetaan kattavat palvelut, joista osa on jo toiminnassa. Alueella tulee sen valmistuessaan olemaan lukuisia kauppoja, päiväkoteja, kouluja ja mm. lastenneuvola. Alueen hyvä sijainti Petosen puistokaupungin ja Kuopion keskustan välissä mahdollistaa asukkaiden tukeutumisen myös näiden alueiden palveluihin. Saaristokaupungin on katsottu kuvaavan suomalaisen asumisen ihanteita − asumista kauniissa, viihtyisässä ja luonnonläheisessä ympäristössä, kuitenkin lähellä työpaikkoja, kaupungin keskustaa sekä kattavia palveluita. Vuoden 2010 asuntomessut järjestettiin Saaristokaupungin Lehtoniemessä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/