Rivitalohuoneisto 3h, k, kh, s, wc, parveke, terassi 83,5 m²
Kiirunanpolku 4, Kuopio (Litmanen)

Myyntihinta: 135 500,00 € Velaton hinta: 135 500,00 €

Haluatko kodin, jossa on ilmettä ja luonnetta? Unelmoitko omasta aidatusta pihasta, jonne istuttaa odottamaan kevättä mutta josta ei nurmea tarvitse leikata kesäisin? Toivoisitko kodiltasi rauhallista sijaintia, hyviä kulkuyhteyksiä, kahta autopaikkaa tai yhteisöllistä, toimivaa taloyhtiötä? Tässä päätyasunnossa yhdistyvät nämä kaikki! Tämän rakkaudella asutun kodin parhaita puolia ovat oma suojaisa piha ja tilava parveke puistometsänäkymin, toimiva pohjaratkaisu, tilava kylpyhuone-kodinhoitotila yläkerrassa sekä isot ikkunat, jotka tuovat valon sisälle saakka. Taloyhtiö sijaitsee lapsiperheiden suosimalla alueella, turvallisesti ja rauhassa, kahden kävelytien välissä. Päiväkotiin ja kouluun pääset ilman yhtään tien ylitystä ja moninaiset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäröivät yhtiötä joka puolella. Vaikka täällä elät omassa rauhassasi, ovat palvelut lähellä ja keskustaankin ajat kymmenessä minuutissa. E-lk D.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Kun tultiin ensimmäisen kerran katsomaan tätä asuntoa, 25 vuotta sitten, viehätyttiin näkymään parvekkeelta - kun katsoit pohjoiseen tai etelään, niin näit vain puita. Asunnonvälittäjä sanoi silloin, metsämaisemaa saatte katsoa jatkossakin, tälle alueelle ei tule lisärakentamista. Ja nyt, vuosia myöhemmin, puut ovat venähtäneet lisämittaa, mutta sama rauhallinen elämänmeno täällä vain jatkuu.

Samoin meitä miellytti kuoluikäisten lasten vanhempina, että menitpä ala- tai yläasteelle, autotietä ei tarvinnut ylittää missään kohdin. Himoliikkujana voi sanoa, kun astut ovesta ulos, niin olet lähes lenkkipolulla tai talvisin hiihtoladulla ja n. 300 metrin päästä löytyy tekonurmikenttä. Uimarannallekin on matkaa puolisen kilometriä, tennis- ja luistelukentälle parisataa metriä. 

Taloyhtiömme kerhohuone on vapaasti asukkaitten käytössä, itse olen siellä askarrellut yhtä ja toista, myös kokousten pitopaikkaa ei tarvitse kauempaa etsiä. Omalla pihalla olemme viettäneet ikimuistoisia hetkiä  pienemmällä ja välillä isommalla porukalla nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta. Täällä on lapsemme kasvaneet aikuisuuteen ja vaikka mieli on haikea, niin nyt on otettava uusi iso askel elämässä eteenpäin.

Omistajan Top 3

 • Rauhallinen sijainti
 • Nopeat kulkuyhteydet
 • Koulut ja palvelut vieressä
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8104761
 • Osoite
  Kiirunanpolku 4, 70820 Kuopio
 • Huone-erittely
  3h, k, kh, s, wc, parveke, terassi
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  83,5 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, parveke ja terassipiha itään/ etelään, ulkopuolinen parveke
 • Ikkunoiden suunta
  Omaan pihaan, puistometsään.
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Kaapistot, Liesi (sähköliesi), Liesituuletin (liesikupu huoneiston IV:n ohjauksella), Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna (ikkunallinen), Kiuas (sähkökiuas), Erillinen WC (alakerrassa), Peilikaappi (kph:ssa ja wc:ssä), Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (saunassa ja erill. wc:ssä), Seinät (wc puupaneeli/ kph laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (käyttövesiputket), Yläkerrassa tilava khh/wc/kph, jonka yhteydessä sauna. Alak. erill. wc. Molemmissa runsaasti säilytystilaa.
 • Lattiapäällyste
  Alakerrassa parketti, yläkerrassa ohutpuuparketti
 • Rakennusvuosi
  1989
 • Energialuokka
  D
 • Rakennusmateriaali
  Puu
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Kerhohuone, Ulkoiluvälinevarasto, Muut tilat: pihatarvikevarasto
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Patterilinjojen putkien vaihto 1990-luvulla, lämmönvaihdin uusittu 2013, tiilikattojen pesu/suojauskäsittely 2017.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Tiilikattojen pesu/suojauskäsittely loppuun pienten lappeiden osalta osakkaiden toimesta, normaalia huoltomaalausta, parvekeovien tiivistäminen.
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  4 201 m²
 • Hoitovastike
  250,50 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  250,50 €/kk
 • Myyntihinta
  135 500,00 €
 • Velaton hinta
  135 500,00 €

Kohde kartalla

Litmanen

Alueesta yleisesti

Litmasen kaupunginosa on osa Petosen puistokaupunkia, ja sijaitsee 10−12 kilometriä Kuopion keskustasta etelään. Petosen rakentaminen aloitettiin vuonna 1986 ja alue oli asuntorakentamisen pääalue Kuopiossa 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alkuvuosina. Petosen puistokaupungista on kasvanut Kuopion eteläpuolelle varsin paljon tunnustusta saanut moni-ilmeinen asuinalue. Litmasella asuu noin 8000 asukasta. Litmasen sydämenä sykkii kerrostalovaltainen Pyörön alue. Pyörön ympärillä levittäytyvät rivitalo- ja omakotitaloalueet. Litmasen alueen väestö on verrattain melko nuorta. Laajoja viheralueita omaava kaupunginosa muodostaakin ihanteellisen kasvuympäristön lapsiperheille, joita alueella on runsaasti. Monipuolinen asuntokanta mahdollistaa mieleisen asumismuodon löytymisen jokaiselle. Litmasen alue on rakennettu alusta lähtien täyden palvelun alueeksi. Torina toimivan Itsenäisyyden aukion ympäriltä löytyvät kaikki peruspalvelut. Litmasen palvelut kattavat kaiken tarpeellisen vähittäistavarakaupoista terveydenhoitoon ja erikoisliikkeisiin. Alueella on päivähoitopaikkoja sekä päiväkodeissa että perhepäivähoitajilla. Tarjolla on myös ympärivuorokautista hoitoa ja iltahoitoa. Alueelta löytyy myös koulu joka kattaa niin ala- kuin yläasteenkin. Liikuntamahdollisuudet alueella ovat erinomaiset. Alueella on helppo liikkua polkupyörällä sujuvien kevyenliikenteenväylien ansiosta. Alueella on runsaat lenkkeily- ja latuverkostot sekä aivan vieressä olevat Lippumäen uima- ja jäähalli. Myös Lippumäen monipuolinen sisäliikuntahalli palvelee Litmasen asukkaita. Alueella on lisäksi uimarantoja ja alueelta löytyy myös kuntosaleja. Harrastusmahdollisuuksia täydentävät jalkapallo- ja tenniskentät, jotka toimivat talvisin luisteluratoina. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/