Robert Heinänen
Robert Heinänen Myyntipäällikkö, LKV, KiAT - 0400 972 025

Omakotitalo 6H 120 m²
Västanbyntie 41, Dragsvik (Raasepori, Tammisaari)

Myyntihinta: 215 000,00 €

Hieno, muuttovalmis omakotitalo kahdessa vuosina 2013-2018 remontoidussa asuinkerroksessa omalla ihanalla 2330m2 tontilla Langansbölessä. Asuintilat noin 120m2 jakautuvat siten että yläkerrassa 3 maakuuhuonetta, alemmassa asuinkerrokssa 2 huonetta ja keittiö, kylpyhuone/wc.Tämän lisäksi talossa on myös noin 60m2 kellari jonne voi halutessaan toteuttaa unelmiaan taikka myös käyttää sellaisenaan, joka nyt käsittää arviolta 90-luvun loppupuolella tehdyn takkahuoneen, vuonna 2009 uusitun kylpyhuoneen ja saunan sekä varastotilaa. Lisäksi pihalla m.m uima-allas // Snyggt, inflyttningsklart egnahemshus i två 2013-2018 renoverade bostadsvåningar på ca 120m2 omfattande 3 sovrum i övre bostadsvåningen, 2 rum, kök, wc/badrum i nedre bostadsvåningen. Dessutom finns en källare på ca 60m2 där det finns utrymme att uppfylla dina drömmar eller använda som sådant. Källaren omfattar för tillfället ett förrådsutrymme, ett på 90-talet uppskattningsvis förnyat brasrum och 2009 förnyade badrum och bastu. Egen stor 2330m2 tomt där det finns bl.a simbassäng!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8106702
 • Osoite
  Västanbyntie 41, 10640 Dragsvik
 • Asuintilat
  5-6 h, keittiö, 2ph, sauna, 2wc
 • Muut tilat
  kellarissa monikäyttöinen iso huone, harrastehuoneeksi tai vaikka vierashuoneeksi, kellarissa myös ph ja sauna
 • Huoneluku
  6
 • Pinta-ala
  120 m²
 • Kokonaispinta-ala
  180 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1 1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (valkoinen, täyskorkea), Pakastin (valkoinen, täyskorkea), Kaapistot (valkoiset), Liesi (keraaminen liesitaso, erillisuuni), Liesituuletin, Astianpesukone, saareke, pöytätasot laminaattipintaiset, keittiö uusittu täysin 2016
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC (1 kpl, toinen wc kellarin ph:n yhteydessä), Peilikaappi (+allaskaappi), Suihku, Pesukoneliitäntä (ph:ssa kellarissa), Seinät (laatta, kellarissa osin yläosassa paneeli), Lattiat (laatta), ph uusittu 2017, kellarin ph 2009
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: pääosin tapetoidut seinät, ph:t laatta, sauna paneeli, eteinen maalattu, kellarin huoneessa paneeliseinät,, Lattiat: kosteat tilat ja eteinen laatta, muissa tiloissa laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1962
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harjakatto, Saumattu peltikate
 • Lämmitys
  Sähkö, takka
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: laajasti pintaremontoitu koti, Katto: uusittu 2014, Ruukki, Kylpyhuone/wc: yläkerran ph 2017, kellarin 2009, Julkisivu ym.: ikkunat uusittu
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 330 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Hoidettu tilava piha, nurmetusta, autopiha soralla, puustoa, pensaita
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava
 • Velaton hinta
  215 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Raasepori

Kuvaus

Nordea Raasepori sijaitsee Tammisaaressa. Konttorissa saat palvelua es. rahoitus-, sijoitus- ja maksuliikenneasioissa. Henkilökuntamme on ammattitaitoinen ja osaava. Tervetuloa Nordeaan!

Nordea Raseborg finns i Ekenäs. Kontoret erbjuder heltäckande service gällande bl.a. finansiering, placeringar och betalningsrörelseärenden. Kontorets personal är kunnig och serviceinriktad. Välkomna till Nordea!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Raasepori Kuninkaankatu 7, 10600 Tammisaari Arkisin 10.00-16.30

Yhteyshenkilö

Marie-Louise Sundblom

Marie-Louise Sundblom Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 584 suomeksi, 020 306 065 ruotsiksi

Patricia Korenius

Patricia Korenius Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 865 suomeksi, 020 306 067 ruotsiksi

Ulrika Broman

Ulrika Broman Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 579 suomeksi, 020 306 068 ruotsiksi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Tammisaari

Alueesta yleisesti

Tammisaari (ruots. Ekenäs) on Raaseporin kaupungin suurin taajama ja entinen Suomen kunta, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa entisessä Etelä-Suomen läänissä. Tammisaari yhdisettiin Karjaan sekä Pohjan kunnan kanssa Raaseporiksi 1.1.2009. Tammisaari on "kuninkaan kaupunki". Ruotsin kuningas Kustaa Wasa perusti kaupungin 1546. 1600-luvulla rakennettua Tammisaaren kirkkoa ympäröi meidän tunnettu vanha kaupunki kauniine puutaloineen ja viihtyisine pihoineen. Tammisaari on tunnettu hienosta saaristostaan joka on jo vuosikymmeniä houkutellut mökkiläisiä vapaa-ajan viettoon. Tammisaaren stallörsparkenista löydät hiekkarannan ja vierasvenesataman lisäksi tunnetun maamerkki ravintola Knipanin sekä muita ravintoloita. Tammisaaressa sijaitsee sekä ruotsinkieliset että suomenkieliset ala- ja yläasteet. Ruotsinkielinen lukio Ekenäs gymnasium, sijaitsee myös Tammisaaressa keskustasta. Lähin suomenkielinen lukio sijtaitsee Karjaalla.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/