Jukka Leskinen
Jukka Leskinen Kiinteistönvälittäjä, LKV - 0500 671 009

Omakotitalo 6H 220 m²
Tiirantie 15, Nilsiä (Kuopio, Nilsiä)

Myyntihinta: 245 000,00 €

Hulppea omakotitalo aivan Nilisän keskustassa, Syvärin rannalla, upealla, omalla rantatontilla, kooltaan yhteensä 4 172 m2. Omaa rantaviivaa noin 40 metriä. Erilinen autotallirakennus, jossa vierashuone. Runsaasti varastotilaa. Rannassa sauna ja "pubi". Rakennusoikeutta paljon vielä käyttämättä. Nilsiän keskustan palvelut ja koulut muutaman sadan metrin päässä. Tahkolle vain 11 km ja sinne pääsee omasta rannasta kesällä vaikka veneellä ja talvella valmista hiihtolatua pitkin. Syväri on osa Saimaan vesistöä, joten Kallaveden kautta veneellä pääsee sekä Nilsiään että Tahkolle saakka. Ei E-tod. Tiedustelut 0500 671009 / jukka.leskinen@skv.fi

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8108603
 • Osoite
  Tiirantie 15, 73300 Nilsiä
 • Asuintilat
  oh, k, rt, 4 mh, tkh, ph, s, allash., 2 wc
 • Muut tilat
  autotalli ja kaksi varastoa, rannassa erillinen rantasauna, joka rakennettu maan sisälle rinteeseen
 • Huoneluku
  6
 • Pinta-ala
  220 m²
 • Kokonaispinta-ala
  274 m²
 • Kerrosala
  274 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone, koneellinen kylmiö
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (2 kpl), Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatoitus), Lattiat (laatoitus), Lattialämmitys (sähkö), uima-allas on nykyään katettu, toimii työtilana tai vaikka kuntoiluhuoneena
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: pääosin maalattuja tai tapetoituja kiviseiniä, Lattiat: pääosin parketti, pesutilat laattaa
 • Rakennusvuosi
  1975
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Tasakatto, Huopa-/bitumikate
 • Lämmitys
  Sähkö, puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Katto: alkup., Julkisivu ym.: alkup.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  4 172 m², koostuu kolmesta tilasta
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen maasto. Luonnonpuita, koristepensaita ja -istutuksia. Laaja, hyvin hoidettu nurmikko.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, Asemakaava. Merkintä AO.
 • Velaton hinta
  245 000,00 €

Kohde kartalla

Nilsiä

Alueesta yleisesti

Nilsiän maisemalle leimaa-antavia ovat Pisanmäen, Kinahmin ja Tahkomäen kvartsikivikallioiden muodostavat mahtavat mäet, jotka korkeimmillaan nousevat yli 300 metriä merenpinnan yläpuolelle. Nilsiän vesireitin järvet Syväri ja Vuotjärvi puolestaan korostavat alueen monimuotoisuutta. Asuntokanta alueella on lähes kokonaan omakotitaloja. Nilsiän kaupunki ja Kuopion kaupunki yhdistyivät 1.1.2013. Kuopion torin ja Nilsiän palvelukeskustan välinen etäisyys on 55 km. Kuopioon on hyvät joukkoliikenneyhteydet ja linja-auto kulkeekin päivässä jopa yli kymmenen kertaa Nilsiä-Kuopio välillä. Talvisin alueella on toiminut skibus, joka kulkee väliä Nilsiä-Tahko. Tahkolle matkaa Nilsiältä on noin 12 kilometriä. Nilsiässä tarjotaan keskeiset terveys- ja perusturvan palvelut nilsiäläisille. Päivähoitoa on kolmessa päiväkodissa ja niiden lisäksi on perhe- ja ryhmäperhepäivähoitoa. Pajulahden ja Palonurmen kouluissa ovat luokka-asteet 1-6, lisäksi on Nilsiän yhtenäiskoulu, jossa toimivat vuosiluokat 1-9. Nilsiän yhtenäiskoulussa on valtakunnallinen alppiysi, joka on osa Tahkon alppikoulua. Nilsiän lukion erityispiirteenä ovat valtakunnalliset alppihiihto-, golf- ja salibandyvalmennusryhmät sekä sporttilinja muiden yksilölajien urheilijoille. Nilsiässä on Tahkon ansiosta hyvät puitteet liikuntaan ja ulkoiluun kaikkina vuodenaikoina. Liikuntasaleja on liikuntatalolla, alakoululla ja Pajulahden koululla, liikuntatalolla on myös kuntosali. Ulkoliikuntapaikkoja ovat urheilukenttä, hiihto- ja ulkoilureitit sekä tenniskentät. Kuntalaisten ja matkailijoiden käytettävissä ovat mm. laskettelu-, ratsastus-, kylpylä-, keilailu- ja golf-aktiviteetit. Lukuisat urheiluseurat järjestävät toimintaa eri-ikäisille kuntalaisille. Erilaiset yhdistykset ja kylätoimikunnat toimivat aktiivisesti järjestäen monenlaista toimintaa. Nilsiän kuntakeskuksessa on monipuoliset yksityiset palvelut. Sieltä löytyvät mm. päivittäistavarakaupat, vaate- ja urheilukaupat, rauta- ja maatalouskaupat, pankkipalvelut ja apteekki.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/