Marianne Björn
Marianne Björn Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT - 040 190 5886

Kerrostalohuoneisto 3h,k,kh/s/wc,wc,vh,p 75 m²
Vesijärvenkatu 5, Lahti (Keskusta)

Myyntihinta: 164 000,00 € Velaton hinta: 164 000,00 €

Tämän asunnon avaruuden näkee jo eteisestä, ei käytäviä. Siistikuntoinen saunallinen kolmio 1987 rakennetussa yhtiössä, jossa mukavaa keskusta-asumista kohtuuhintaan. Asunnossa 2 kpl wc. Hissitalon 3.krs läpitalon huoneisto. Lasitettu parveke sisäpihalle päin. Erinomainen sijainti keskustassa, matkakeskukseen vain n. 500 m ja torille n. 700 m. Yhtiöllä oma tontti. Yhtiöön tulossa kattopinnoiteremontti, jonka kustannuksista myyjä vastaa.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8109233
 • Osoite
  Vesijärvenkatu 5, 15100 Lahti
 • Huone-erittely
  3h,k,kh/s/wc,wc,vh,p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  75 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  3/8
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, etelä, lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  etelä-pohjoinen, kaupunkinäkymät
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (korkea), Pakastin (korkea), Kaapistot, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (lisäksi kph:ssa sähkö-wc), Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (kaakeli), Lattiat (laatta)
 • Lattiapäällyste
  tammiparketti
 • Rakennusvuosi
  1987
 • Energialuokka
  D 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kylmäsäilytystilat, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Muut tilat: kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  2018 sisäpihan autokannen vesieristys ja asfaltointi, kukka-astioiden korjaus, yläpihan autopaikkojen levennys ja uudet lämmitystolpat, 2017 parvekkeiden laastikorjauksia ja sisäpihan laastikorjauksia, sisäpihan pesu, Vesijärvenk.puolen sokkelin maalaus, 2016 lämmönvaihdin, putkiston kuntotutkimus (kvputket kv5=ei toimenpiteitä seuraavan 10 vuoden aikana) 2015 julkisivujen saumaukset, ovisummerit, 2006 ikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaus
 • Päätetyt korjaukset
  kattopinnoitteen uusinta ja kaatokorjauksia
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavalle 5:lle vuodelle: käytävien valaistus ja maalaus, lämmitys- ja ilmanvaihtojen säätöä jatketaan
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 721 m²
 • Hoitovastike
  262,50 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  262,50 €/kk
 • Myyntihinta
  164 000,00 €
 • Velaton hinta
  164 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Lahti

Kuvaus

Palvelemme Kauppakeskus Trion tiloissa ensimmäisessä kerroksessa.
Katso tästä Lahden Nordean videotervehdys!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Lahti Aleksanterinkatu 18, 15140 LAHTI ma-pe 10-16.30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Lahti Keskusta

Alueesta yleisesti

Lahden keskusta on Salpausselän harjujen ja Vesijärven yhtymäkohtaan syntynyt kaupunkikeskusta, jota rajaavat päärata, harjut ja Vesijärvi. Keskustassa on monipuoliset ja runsaat kaupalliset- ja kulttuuripalvelut sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Ydinkeskustaan keskittyvät noin 500 yrityksen erikoiskaupan palvelut ja mm. kolme ostoskeskusta. Keskusta on 200 000 asukkaan talousalueen keskus. Keskusta koostuu Keski-Lahden, Kartanon ja Paavolan kaupunginosista. Urheilukeskus ja Salpausselän ulkoilualueet ovat aivan keskustan kupeessa. Kartanon kaupunginosa sijaitsee Keski-Lahden ja Vesijärven välissä ja on ydinkeskustan välitön jatke järven suuntaan. Alue on todellinen puistokaupunginosa, jota rajaavat Pikku-Vesijärvi, Kariniemi ja Fellmanninpuisto sekä Kisapuiston tennis- ja squash-keskus urheilukenttineen. Keski-Lahdessa on runsaasti vanhempaa säilynyttä kerrostalokantaa. Keskustan jatkuvan uusiutumisprosessin myötä myös uudempaa asuntokantaa on paljon. Keski-Lahden laajin rakenteilla oleva ja uudistuva alue on Ristinkirkon pohjoispuolella sijaitseva Malski. Mallasjuomalta nimensä saanut entinen panimokortteli asemakaavoitettiin 2000-luvun alussa asumiskäyttöön. Malskin kerrostalot valmistuivat 2010-luvun alkupuolella. Komea kauppatori ja näyttävä kaupungintalo, Ristinkirkko, konserttitalo, rautatieasema sekä Radiomäki mastoineen ja museoineen sijaitsevat myös Keski-Lahdessa. Paavola taas on Keski-Lahden itäpuolella sijaitseva pääosin kerrostaloalue, joka kiipeää itäosiltaan Mustankallionmäen rinteeseen. Paavola on keskeisen sijaintinsa vuoksi uudistunut puutalokaupunginosasta pääosiltaan 1970-2000-luvuilla rakennetuksi kerrostaloalueeksi. Pienenä muistumana vanhasta on säilytetty osa vanhan asemakaavan mukaista puu-Paavolan pienkerrostaloasutusta.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/