Kerrostalohuoneisto 4 H + k 88,5 m²
Jälkimaininki 9, Espoo (Kivenlahti)

Myyntihinta: 158 029,64 € Velaton hinta: 159 000,00 €

Remontoi tästä itsellesi ihana koti. Iso olohuone, 2 wc:tä. Mahdollisuus yhdistää keittiö ja makuuhuone esimerkiksi isommaksi keittiöksi. Hissi. Ensimmäinen asuinkerros on todellisuudessa 2. kerros. Linjasaneeraus tulossa alustavasti 2019. Kysy lisää jasovi oma esittelyaikasi 040-7737362 Satu Hynninen.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8109346
 • Osoite
  Jälkimaininki 9, 02320 Espoo
 • Huone-erittely
  4 H + k
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  4 h + k
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  88,5 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/9
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, Luode, Lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  luode, koillinen, sisäpiha
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone, 4-levynliesi, liesituuletin, apk, jk, pk,tammiviilukaapistot. Keittiö on remontoitavassa kunnossa.
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Erillinen WC (seinät maalattu, lattia kaakeloitu), Peilit, Peilikaappi, Amme, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Erillinen wc vaatii seinien maalauksen.
 • Lattiapäällyste
  Parketti, 3 mh muovimatto, tyydyttävä
 • Rakennusvuosi
  1974
 • Energialuokka
  F
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Kerhohuone, Askarteluhuone, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja, Muut tilat: huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Julkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus 2002, lukituksen uusiminen 2004, vesikatteiden uusiminen 2009, ala-aulojen huoltomaalaus 2010, porrashuoneen ulko-oven ja seinämän uusiminen 2012, julkisivujen pelti- ja metalliosien huoltomaalaus 2013, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö 2015, vesijohtojen uusimisen ja viemärien kunnostuksen suunnittelu; Kuntotutkimus suosittaa vesijohtojen uusimista viimeistään v. 2019, LVV-putkistojen kuntotutkimus 21.3.2016 (Vahanen)
 • Päätetyt korjaukset
  Kunnossapidon periaateohjelma 2017 kaikki kylpyhuoneet peruskorjataan putkiurakassa, antenni- ja tietoverkot uusitaan putkiurakassa
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2018-2027 (PTS)Huoneistojen parvekeseinien alkuperäisten ikkunoiden ja parvekeovien sekä yleisten tilojen ikkunoiden uusiminen, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, lämmönvaihtimien uusimiseen varautuminen, putkiremontti Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2018-2027 (PTS) asuinhuoneistojen ulko-ovien uusiminen, lukituksen uusiminen, hissien peruskorjaus, energiatodistuksen uusiminen
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  889 m²
 • Hoitovastike
  442,50 €/kk
 • Rahoitusvastike
  50,45 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  492,95 €/kk
 • Myyntihinta
  158 029,64 €
 • Velaton hinta
  159 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Töölö

Kuvaus

Nordea palveluksessasi. Olemme rahoituksen asiantuntijoita Helsingin Töölössä. Ota rohkeasti yhteyttä. Numero ajanvaraukselle 0200 3000.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Töölö Museokatu 40, Helsinki

Yhteyshenkilö

Jyrki Seppälä rahoitusasiantuntija

050 325 5166 jyrki.seppala@nordea.fi

Anni Rautio rahoitusasiantuntija

050 361 1055 anni.rautio@nordea.fi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Kivenlahti

Alueesta yleisesti

Kivenlahden nimi tulee keskiaikaisesta kylänimestä Stensvik. Sten ei tarkoita tässä yhteydessä kiveä vaan se oli alueella asuneen kalastajan sukunimi. Vuonna 1861 perustettiin tiilitehdas nykyisen liikekeskuksen paikalle. Tunnetuin Stensvikin tiilistä tehty rakennus on Uspenskin katedraali. Vanhasta kylästä on jäänyt kaksi vanhaa puutaloa jäljelle, Kahvi-Kaisa ja Postilla. Stensvikin tiilitehdas rakennutti Kahvi-Kaisan talon työntekijöiden lasten kouluksi vuonna 1881. Vuodesta 1992 lähtien talo on toiminut asukasyhdistys Kivenlahti-Stensvik ry:n ja Hyökyvuoren Lapsiteatterin asukaskahvila- ja teatteritalona ja sitä vuokrataan myös perhejuhlia varten. Toinen puutalo, Postilla, on alkujaan ollut koulun opettajien asuntola, Stensvikin kartanon pehtorin asunto ja myöhemmin posti. Vuosikymmenien ajan Postillassa ovat toimineet seurakunnan lastenkerhot ja nykyisin siellä toimii yksityinen päiväkoti. Vuonna 1966 Alvar Aalto loi yleiskaavan, jonka pohjalta aloitettiin Stensvikin rakentaminen nykyaikaiseksi Espoonlahden osaksi, Kivenlahdeksi. Kivenlahti jakautuu nykyisin kolmeen osaan, Ylä-, Ala- ja Meri-Kivenlahteen ja siellä asuu noin 8 000 asukasta. Kivenlahden ylä- ja alakaupunkia yhdistää Hyökyvuoren ali louhittu liikennetunneli, jonka yläpuolella sijaitsee asukaspuisto. Kivenlahden kaupunkisiluetti rakentuu Meritornista ja Marintornin ja Merimarin asuintaloista. Marinsatamassa on venepaikkoja ja Kivenlahdesta löytyy myös uimaranta. Meri ja ranta tuovat alueelle viihtyvyyttä ja upeat ulkoilumahdollisuudet alueen asukkaille. Toisaalta 70-luvun lähiötunnelma luo oman vivahteensa Kivenlahteen. Liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät ja Kivenlahdessa on kaikki lähipalvelut mm. kirjasto, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola sekä useita kauppoja että ravintoloita. Kivenlahdessa on myös useita päiväkoteja ja kaksi koulua. Asukasyhdistys Kivenlahti-Stensvik ry järjestää useita asukastapahtumia pitkin vuotta. Metro Matinkylästä Kivenlahteen valmistuu aikaisintaan vuonna 2020.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Haastattelu

 

 

Mainiot ulkoilumahdollisuudet kotiovelta ympäri vuoden ja aina joku ystävällinen ihminen rapsuttaa korvan takaa. Kesän lenkkeihin yleensä kuuluu uiminen rannassa ja parasta on kun lähdemme henkilökuntani kanssa veneilemään lähisaariin tai vietämme aikaa veneellä laiturissa. Lenkkeihini kuuluu myös Porkkalan luovutuksen muistomerkin kiertäminen. Talvella taas painellaan meren jäällä kavereiden kanssa ja tutkitaan pilkkireikiä.

Emäntäni on 4-vuotiaasta asunut merenrannan läheisyydessä. Asumme Kivenlahdessa koska meri on meille niin rakas!

Haastattelu

Isoäiti 70v, Kivenlahden asukas

Olen viihtynyt Kivenlahden asukkaana noin 20 vuotta. Täällä on kattavat monipuoliset palvelut ja julkinen liikenne toimii hyvin. Lenkkipoluille pääsee lähes kotiovelta. Meri on lähellä; kesällä nautitaan oleilusta hiekkarannalla ja talvella voivat rohkeimmat pulahtaa avantoon. Kivenlahdella on erittäin kiehtova historia.

Haastattelu

Johanna, äiti 42 v, Kivenlahden asukas

Lapsiperheemme on asunut vasta noin kolme vuotta Kivenlahdessa, mutta tuntuu kuin olisimme asuneet täällä aina. Kivenlahdesta on tullut meidän koti! Lasten päiväkodit ja koulut sekä harrastuspaikat ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat hyvät - kohtahan se metrokin kulkee tänne.

Vapaaehtoistyö Kivenlahti-Stensvik ry -asukasyhdistyksessä on antoisaa ja järjestämmekin alueen asukkaille kymmeniä erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Täällä on perheen hyvä olla ja asua!

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Aluekehitys

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/