Omakotitalo 5H 140 m²
Reijolantie 36, Reijola (Joensuu, Reijola)

Myyntihinta: 160 000,00 €

Aivan Reijolan palveluiden tuntumassa omalla valoisalla tontilla v. 1981 rakennettu tiilivuorattu koti. Tilavat huoneet, avara keittiö jossa puuhella ja varaava takka. Taloa remontoitu runsaasti vuosien saatossa. Talon yhteydessä vielä tilava varasto ja autotalli.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8110402
 • Osoite
  Reijolantie 36, 80330 Reijola
 • Asuintilat
  5h, k, khh, kh, s, vh, 2wc, at, var
 • Muut tilat
  autotalli (eristetty), varasto
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  140 m²
 • Kerrosala
  193 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Liesi (keraaminen liesi), Liesituuletin (liesikupu, hormi), Astianpesukone, pöytätasot: laminaatti
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (1+1), Peilit (2kpl), Lattialämmitys (kph+wc, sähkö)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: tapetti, maali, laatta, Lattiat: laminaatti: k, oh, mh:t. Laatta: wc, khh, et. Maalattu laatta: kph, s
 • Rakennusvuosi
  1981
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Profiilipelti
 • Lämmitys
  Ilmalämmitys, lämmönlähde sähkö, puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: takapihan kallistuksen muokkaus, pintavesien ohjaus poispäin talosta, kivimuuri ja salaojitus. Samalla koko tontin raivaus vanhoista puista ja pensaista. Uusien multien levitys ja nurmikon istutus. Halkovaraston rakentaminen 2014. Keittiön takkaleivinuunin ja muurin tasoitus sekä laatoitus ja uusien luukkujen asennus, palopesien korjaus v. 2015., Katto: keväällä 2016 peltikaton naulat vaihdettu ruuveihin ja katto todettu hyväkuntoiseksi, liotinpesu ja katon maalaus., Kylpyhuone/wc: märkätilojen ja saunan saneeraus v. 2005. WC:n saneeraus. Pesuhuoneen laatoituksen ja saunan lattialaatoituksen pinnoitus sekä saunan panelointi ja lauteiden sävytysvahaus. Apukeittiön muutos kodinhoitohuoneeksi v. 2016, Julkisivu ym.: julkisivun tiiliverhouksenkalkitus ja päätylaudoituskolmion uusiminen v. 2015.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 370 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tuijat, raja puusto
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava (ohjeellinen tonttijako) 2.9.1986, yleiskaava 29.10.2012
 • Velaton hinta
  160 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Reijola

Alueesta yleisesti

Reijola on entinen Pyhäselän kunnan keskustaajama, joka on nykyään osa Joensuun kaupunkia. Matkaa Joensuun keskustaan on noin 8 kilometriä. Valtatie 6 sivuaa Reijolaa. Vuonna 2013 tien Reijolan ja Joensuun keskustan välinen osuus tehtiin moottoritieksi. Reijolassa on alakoulu, kirjasto sekä kaksi päiväkotia; Huvikummun päiväkoti ja Reijolan päiväkoti. Reijolan liikekeskuksessa on hyvät peruspalvelut: K-market, pankki, apteekki, eläinlääkäri ja parturi. Lisäksi taajama-alueella on S-market, ravintola ja St1-automaattiasema.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/