Paritalo 4H 102 m²
Hirvijahdintie 31 B, Lehmo (Kontiolahti, Lehmo)

Myyntihinta: 225 000,00 €

Kaupasta vapaa neljän huoneen paritalohuoneisto hallinnanjakosopimuksella jaettavalla vuokratontilla. Makuuhuoneissa laminaattilattiat, muutoin saunaa ja kylpyhuonetta lukuunottamatta suurta 60*60 laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpöpumpulla kaikissa asuintiloissa sekä varastossa ja suuressa autotallissa. Katettu etukuisti yltää autokatokselle saakka, korkeassa katoksessa latausasema sähkö-/hydridiautolle. Kylpyhuoneesta kulku katetun terassin kautta lämpimään varastoon, josta yhteys autotalliin. Takapihalle antaa näkösuojaa väliaita, joka jatkuu erilliseen kylmään varastoon saakka. Hyvä sijainti Hirvijahdintien ulkokaarteessa, takapihan penger tasoitettu tasaiseksi, nurmi kylvetään keväällä. Autokatoksessa, kuistin edessä ja ajoväylällä murske. Ulkopuolen keskeneräisyydet valmistuvat viimeistään 31.6.2019, säiden salliessa aiemminkin.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8110542
 • Osoite
  Hirvijahdintie 31 B, 80710 Lehmo
 • Asuintilat
  4 h, k/rt, s
 • Muut tilat
  Lämmin autotalli, lämmin varasto, autokatos, etukuisti, valokatettu terassi, kylmä varasto
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  102 m²
 • Kokonaispinta-ala
  162 m²
 • Yleiskunto
  Uusi
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Liesi (induktioliesitaso, erillisuuni), Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna (Cylindro), Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Peilit (valopeili), Suihku, Pesukoneliitäntä (tilavaraus myös kuivausrummulle työtason alla), Seinät (laatta 30*60 cm), Lattiat (laatta 10*10 cm), Lattialämmitys
 • Lattiapäällyste
  60*60 cm laatta, laminaatti
 • Rakennusvuosi
  2019
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harjakatto, Konesaumattu peltikate
 • Energialuokka
  B 2018
 • Lämmitys
  Sähkö (poistoilmalämpöpumppu) puu
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  1 742 m², hallinnanjakosopimuksella puolet
 • Tonttikuvaus/maasto
  Pihamaa tasattu syksyllä 2018, nurmikot kylvetään 2019
 • Myyntihinta
  225 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Lehmo

Alueesta yleisesti

Lehmo sijaitsee Kontiolahden ja Joensuun rajalla. Suurin osa asukkaista käy töissä ja vapaa-ajan vietossa Joensuussa. Keskusta on Kajaanintien eli valtatie 6 ja Vanhan Nurmeksen tien välissä. Alueen läpi kulkee Joensuu-Kontiomäki-rata. Taajamassa on kaksi alakoulua: 350 oppilaan Lehmon alakoulu ja Kylmäojan koulu. Noin 3 900 asukkaan Lehmo on mukavaa omakotitaloaluetta.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/