Kerrostalohuoneisto 2h,k,s/kph/wc,vh,p 57,5 m²
Harjukatu 44, Lahti (Keskusta)

Myyntihinta: 130 000,00 € Velaton hinta: 130 000,00 € Esittely: Su 30.09.2018 klo 15:30 - 16:00

Loistosijainti n. 500 m matkakeskuksesta. Saunallinen 4/6 kerroksen peruskuntoinen kaksio keskustassa. Kulmahuoneisto josta näkymät Vesijärvenkadulle/kaupunginsairaalalle/matkakeskukseen päin. Lasitettu parveke. Remontoi tästä itsellesi city-koti. Kaikki palvelut lähellä. Autohalli talon alakerrassa. Yhtiöllä oma tontti.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8116061
 • Osoite
  Harjukatu 44, 15100 Lahti
 • Huone-erittely
  2h,k,s/kph/wc,vh,p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+k+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  57,5 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  4/6
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, Vesijärvenkadulle päin, lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  kulmahuoneisto, Vesijärvenkadulle ja Harjukadulle
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (saunassa), Seinät (kaakeli), Lattiat (laatta)
 • Lattiapäällyste
  mosaiikkiparketti
 • Rakennusvuosi
  1986
 • Energialuokka
  F
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kylmäsäilytystilat, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Muut tilat: kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  C-rapun katon ja ulkoikk maalaus -04, porraskäytävät osin maalattu -05, pihanpuolen ikkunoiden maal -06, parvekekunnostus ja valokuituyhteys -08, VMP-yhtiön kosteuskorjaus, elementtisaumaus ja pihan korjaus -10-11,savunpoistoikk -12,autohallin lattian paikkaus -13, porraskäytäväikk uusinta -14,etelän ikk maal -14, ilmastoinnin nuohous -15, putkistojen kuntotutkimus ja lämmönsiirtimien uusinta -16, piha-alueen muutosjärjestelyt sisäpiha,aidan rakentaminen ja ap:jen sähköistyksien uusiminen -17
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Kunnossapitotarveselvitys:parkkihallin kattorakenteen kuntoarvio 20-21, julkisivun pesu -18, ikkunoiden/ovien saneeraus 2020-22, vesikaton kuntoarvio -18 (toimenpiteet raportin mukaan 18-20) huoneistojen märkätilojen kuntokartoitus -18, käyttövesiputkistojen hankesuunnittelu, jonka yhteydessä selvitetään LTO järjestelmän rakentaminen -18 mahdollinen hanke toteutus -19-20, josta yhtiökokous 26.4.18 päättänyt että käyttövesi/kosteiden tilojen alustavaa hankesuunnitelmaa ei käynnistetä toistaiseksi.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 619 m²
 • Hoitovastike
  218,50 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  218,50 €/kk
 • Myyntihinta
  130 000,00 €
 • Velaton hinta
  130 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Lahti

Kuvaus

Palvelemme Kauppakeskus Trion tiloissa ensimmäisessä kerroksessa.
Katso tästä Lahden Nordean videotervehdys!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Lahti Aleksanterinkatu 18, 15140 LAHTI ma-pe 10-16.30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Lahti Keskusta

Alueesta yleisesti

Lahden keskusta on Salpausselän harjujen ja Vesijärven yhtymäkohtaan syntynyt kaupunkikeskusta, jota rajaavat päärata, harjut ja Vesijärvi. Keskustassa on monipuoliset ja runsaat kaupalliset- ja kulttuuripalvelut sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Ydinkeskustaan keskittyvät noin 500 yrityksen erikoiskaupan palvelut ja mm. kolme ostoskeskusta. Keskusta on 200 000 asukkaan talousalueen keskus. Keskusta koostuu Keski-Lahden, Kartanon ja Paavolan kaupunginosista. Urheilukeskus ja Salpausselän ulkoilualueet ovat aivan keskustan kupeessa. Kartanon kaupunginosa sijaitsee Keski-Lahden ja Vesijärven välissä ja on ydinkeskustan välitön jatke järven suuntaan. Alue on todellinen puistokaupunginosa, jota rajaavat Pikku-Vesijärvi, Kariniemi ja Fellmanninpuisto sekä Kisapuiston tennis- ja squash-keskus urheilukenttineen. Keski-Lahdessa on runsaasti vanhempaa säilynyttä kerrostalokantaa. Keskustan jatkuvan uusiutumisprosessin myötä myös uudempaa asuntokantaa on paljon. Keski-Lahden laajin rakenteilla oleva ja uudistuva alue on Ristinkirkon pohjoispuolella sijaitseva Malski. Mallasjuomalta nimensä saanut entinen panimokortteli asemakaavoitettiin 2000-luvun alussa asumiskäyttöön. Malskin kerrostalot valmistuivat 2010-luvun alkupuolella. Komea kauppatori ja näyttävä kaupungintalo, Ristinkirkko, konserttitalo, rautatieasema sekä Radiomäki mastoineen ja museoineen sijaitsevat myös Keski-Lahdessa. Paavola taas on Keski-Lahden itäpuolella sijaitseva pääosin kerrostaloalue, joka kiipeää itäosiltaan Mustankallionmäen rinteeseen. Paavola on keskeisen sijaintinsa vuoksi uudistunut puutalokaupunginosasta pääosiltaan 1970-2000-luvuilla rakennetuksi kerrostaloalueeksi. Pienenä muistumana vanhasta on säilytetty osa vanhan asemakaavan mukaista puu-Paavolan pienkerrostaloasutusta.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/