Kerrostalohuoneisto 3h, kt, s, p 71 m²
Muuramentie 35 C 4, Muurame (Muurame)

Myyntihinta: 65 905,00 € Velaton hinta: 219 441,00 €

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi tarjoaa varsinaisia helmiä kodeiksi kaikille, jotka arvostavat luotettavaa rakentamista ja tyylikästä kodikkuutta. Huoneistot on suunniteltu toimiviksi kokonaisuuksiksi ja toteutetaan laadukkailla pintamateriaaleilla. Joenhelmestä löytyy kattavasti asuntoja hyvin erilaisiin tarpeisiin, olitpa sitten etsimässä uutta kotia perheellesi tai hyvätuottoista sijoitusasuntoa. Kaiken lisäksi sijainti on erinomainen, kävelyetäisyydeltä löytyvät Muuramen keskustan palvelut, kalapaikat ja mainiot ulkoilumaastot. Arvioitu valmistuminen 9/2019. Markkinoinnissa käytetyt havainnekuvat eivät välttämättä vastaa kaikilta osin lopullista toteutusta.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi rakennetaan mukavalle paikalla Muuramenjoen varteen. Muuramenjoki laskee Muuratjärvestä Päijänteeseen. Noin 1,5 kilometrin pituudella pudotuskorkeutta on noin 12 metriä ja matkan varrelle mahtuu sekä rauhallisia suvantoja sekä kuohuvia, kalaisia koskia. Jokiluonnosta voit nauttia kauniin luontopolun mutkia kierrellen. Muuramenjokea on menneinä aikoina käytetty muun muassa tukin uittoon. Sen virtaava vesi on antanut käyttövoiman useille myllyille, sahalle, meijerille, sähkölaitokselle ja huonekalutehtaalle.

Muuramen historia alkaa 1400-luvulta torpparien kaskimaista, jolloin ensimmäinen talo nimeltä Lulli perustettiin. Aiemmin Muurame kuului Korpilahteen, mutta jo 1810-luvun lopulla esitettiin, että se eroaisi Korpilahdesta. Senaatin vuoden 1917 lopulla tekemän päätöksen johdosta Muuramen kunta erosi Korpilahden kunnasta vuonna 1921. Nykyään Muurame rajoittuu Jyväskylän kaupunkiin ja yhteistä vesirajaa Muuramella on paitsi Jyväskylän, myös Toivakan kanssa.

Muurame sijaitsee 15 kilometriä Jyväskylästä. Muuramessa asutaan kahden järven ja kuntakeskusta halkovan Muuramenjoen rantamaisemissa. Asukkaista suurin osa asuu Muuramen keskustassa ja sitä ympäröivillä asuntoalueilla. Julkisten palvelujen lisäksi Muuramen keskustasta löytyvät päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalvelut.

Omistajan Top 3

 • Sijainti Muuramenjoen rannassa
 • Lähellä palveluita
 • Laadukkaat ja avarat kodit
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8118646
 • Osoite
  Muuramentie 35 C 4, 40950 Muurame
 • Huone-erittely
  3h, kt, s, p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+kt+s
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  71 m²
 • Yleiskunto
  Uusi
 • Kerros/kerroksia
  2/6
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, lounas, lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  lounas-luode
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Kaapistot, Liesi, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC, Peilit, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (erillisessä WC:ssä), Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (vesikiertoinen)
 • Lattiapäällyste
  parketti
 • Rakennusvuosi
  2019
 • Energialuokka
  B 2018
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Muut tilat: kuivaushuone, tekniset tilat
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  4 721 m²
 • Hoitovastike
  209,17 €/kk
 • Rahoitusvastike
  716,70 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  925,87 €/kk
 • Myyntihinta
  65 905,00 €
 • Velaton hinta
  219 441,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Muurame

Alueesta yleisesti

Muurame on toimiva, kasvava keskisuomalainen kunta, joka tarjoaa kehittyneitä kunnallisia palveluja ja viihtyisän työ- ja asuinympäristön. Muuramessa asukkaat nauttivat luonnon läheisyydestä, kauneudesta ja rauhasta. Kuntaa kehitetään kuntalaisten tarpeet huomioiden. Peruspalveluiden lisäksi Muuramen kunta tarjoaa asukkailleen monipuoliset vapaa-ajan palvelut. Moderni ja kehittyvä Muuramen kunta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja valtatien 9 / E 63 varrella. Jyväskylään on noin 15 minuutin ja lentokentälle noin 40 minuutin matka. Monien asioiden leikkauspiste Muurame sijaitsee keskellä Keski-Suomea - keskellä Suomea. Paikkakuntalaisille eräs tällainen määrittelemätön mutta käytännössä toimiva ja konkreettisia tuloksia tuonut asia on "Muurame-henki". Muurame-henkeä on määritelty - esimerkiksi kunnan päätöksenteossa - erilaisten ja eri lähtökohdista ajattelevien ihmisten kyvyksi ensin tuoda esille oma näkökulmansa, kuunnella toisia, tehdä päätös ja sitten seistä lujasti yhteisen työn takana. Jatkuvasti kasvavalla Muuramella ja Jyväskylän seudulla on vetovoimaa. Jyväskylä, Laukaa ja Muurame ovat kolme helmeä keskellä Suomea. Jyväskylän seudun kunnat ovat koonneet voimansa yhteen ja tarjoavat kannustavan alueen elää, asua ja yrittää. Jyväskylän seutu tarjoaa mahdollisuuden menestyä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Aluekehitys Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Lapsensa kuolemasta selviytynyt kuljetusyrittäjä Mikko Flyktman, 80, muistaa nuoruuden ulosajonsa: "Etupyörät olivat 20 metrin päässä ja auton koppi kurtussa”
Lapsensa kuolemasta selviytynyt kuljetusyrittäjä Mikko Flyktman, 80, muistaa nuoruuden ulosajonsa: "Etupyörät olivat 20 metrin päässä ja auton koppi kurtussa”
Sisukas mies, kun jaksaa vielä kahdeksankymppisenä lakkaamatta touhuta kuorma-autojen kanssa, kuvailee Lauri Flyktman isäänsä Mikko Flyktmania.Mikko Flyktmanilla on yli 65 vuoden kokemus kuorma-autoista. Heti kansakoulusta päästyään poikanen halusi isänsä kuorma-autoon apupojaksi. Ammattiautoilijan ajokortin...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Täystyöllistetty talonmies
Täystyöllistetty talonmies
Ruska-aika lähenee loppuaan, mutta kotitalkkari Markus Jormakalla kiire sen kuin kasvaa. Syksyyn kuuluvat luonnollisesti pihojen haravoinnit ja siivoukset, puutarhojen korjaukset ja kukkapenkkien rakentamiset ensi kesää varten, pensaiden ja puiden leikkaamista, mutta ennen kaikkea rännien tyhjentämistä,...
Lue lisää