Kerrostalohuoneisto 3 h, k, erill. wc, kph, vh, lasitettu parveke 76 m²
Yläkartanontie 28, Espoo (Soukka)

Myyntihinta: 199 000,00 € Velaton hinta: 199 000,00 €

Olisiko tämä nuorekas koti ratkaisu viihtyisään asumiseen? Moderni ja viihtyisä kulmahuoneisto linjasaneeratussa Soukan Länsitornissa, vapautuu tarvittaessa nopeastikin! Koti, johon on helppo muuttaa; hyväkuntoinen huoneisto, jossa on tilavat makuuhuoneet sekä olohuoneen ja ruokatilan muodostama avara kokonaisuus. Keittiö on remontoitu, helppoutta ja toimivuutta kotiin tuovat vaatehuone, runsaat kaapistot sekä erillinen wc ja kylpyhuone. Rauhallinen, metsäinen näkymä lasitetulta parvekkeelta. Yhtiön linjasaneeraus tehtiin v. 2012, sijainti on ostoskeskuksen palveluiden vieressä sekä tuleva metroasema kadun toisella puolella. Nyt suorat liikenneyhteydet Helsinkiin sekä Espoon sisäisesti 100 m päästä. Lisäksi alueella ovat loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet, kaikenlaista ratsastustallista venesatamaan. Kiinnostuitko; ota yhteyttä kerromme mielellämme lisää! Myyntiä hoitaa: Nina Tammela, LKV, 040 834 9913 tai nina.tammela@skv.fi ja Tuula Ylinen, LKV, 040 821 9731 tai tuula.ylinen@skv.fi.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8128776
 • Osoite
  Yläkartanontie 28, 02360 Espoo
 • Huone-erittely
  3 h, k, erill. wc, kph, vh, lasitettu parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  76 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/10
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, n. länsi, lasitettu
 • Ikkunoiden suunta
  n. itä/ länsi
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Erillinen WC, Peilikaappi, Suihku (suihkuseinä), Pesukoneliitäntä, Seinät (kaakeli), Lattiat (klinkkeri), Lattialämmitys
 • Lattiapäällyste
  laminaatti, laatta
 • Rakennusvuosi
  1972
 • Energialuokka
  F 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  2018 liiketilan edustan pihakannen korjaustyöt, 2016 pihasisääntuloon asennettu kaide, pihasisääntulob ulkovalaistuksen uusiminen, A 45 huoneistosta alkaneen vesivahingon korjaukset, 2015 saunan 1 lauteiden ja kiukaan uusiminen, liiketilojen ikkunoiden ulkopuoliset maalaustyöt, 2012 , sähköverkko uusittu linjasaneerauksen yhteydessä, porrashuoneen maalaus, 2010-12 linjasaneeraus (putkiremotti), 2008 lämmönvaihdin uusittu, 2004 antenniverkon kunnostus digikelpoiseksi, 2003 kylpyhuoneiden huoltokorjauksia, 2002 lämpö- ja vesijohtojen sekä viemäreiden kuntotutkimus, 2001 kylpyhuoneiden kuntokartoitus, pihan peruskorjaus, 1999 julkisivut, ikkunat ja parvekkeet, 1998 lukot uusittu
 • Päätetyt korjaukset
  yhtiökokous 4.2 2019 päätetty liittää kiinteistö DNA- laajakaistaan.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  PTS- ehdotus 2018-2023: yleistilojen lämmitysverkoston runkojohtojen lämmöneristys, avopaisunta-astian uusiminen, liiketilojen ilmanvaihtokanavien puhdistus ja tasapainoitus, korroosiokorjauksia ja huoltomaalaus, vesieristeiden uusiminen (jätetilan kohdalla), metallirakenteiden huoltomaalaus, lahonneiden puuosien- ja rikkonaisien julkisivulevyjen uusiminen, räystäskourun ja syöksytorven asennus, 2019 ovien huoltomaalaus ja ovipumppujen uusiminen, lattian pintamaateriaalien uusinen, huoneistojen puuovien uusiminen, lattioiden huoltomaalaus, porrashuoneen puuikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaus, lämmitysjärjestelmän perusparannuksen suunnittelu (tarkemmin PTS)
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 626 m²
 • Hoitovastike
  284,24 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  284,24 €/kk
 • Myyntihinta
  199 000,00 €
 • Velaton hinta
  199 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Töölö

Kuvaus

Nordea palveluksessasi. Olemme rahoituksen asiantuntijoita Helsingin Töölössä. Ota rohkeasti yhteyttä. Numero ajanvaraukselle 0200 3000.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Töölö Museokatu 40, Helsinki

Yhteyshenkilö

Jyrki Seppälä rahoitusasiantuntija

050 325 5166 jyrki.seppala@nordea.fi

Anni Rautio rahoitusasiantuntija

050 361 1055 anni.rautio@nordea.fi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Soukka

Alueesta yleisesti

Soukka (ruots. Sökö) on Espoon kaupunginosa Lounais-Espoossa Suur-Espoonlahden alueella. Soukka on Espoon vanhinta aluetta. Vanhimmat löydetyt merkit asutuksesta Soukassa ovat varhaiselta rautakaudelta. Vanhan Soukan kylän alueelta on löytynyt pronssikauden hautaröykkiöitä. Asiakirjalähteissä Soukka mainitaan ensimmäisen kerran 1540 – kirjoitusmuotona Soijckoby. Aikojen saatossa kylän nimeksi vakiintui kuitenkin ruotsinkielinen Sökö. Maanmittaushallitus (nyk. Maanmittauslaitos) vahvisti suomenkieliseksi nimeksi Soukka vuonna 1965. Soukan eteläosaa kutsutaan Ala-Soukaksi ja pohjoisosaa Ylä-Soukaksi. Ala-Soukan palveluihin kuuluivat urheilukenttä ja kaksikerroksinen liikerakennus, jossa toimivat kirjasto, työväenopisto ja Elanto. Ylä-Soukkaan nousi ensin Yläkartanontien pohjoispuolelle pienempi liikerakennus, jossa oli HOKin ruokakauppa, kioski, pesula ja seurakuntasali. Yläkartanontien eteläpuolelle nousseeseen isompaan ostoskeskukseen tuli sitten enemmän palveluita, muun muassa kangaskauppa, kirjakauppa ja kolme pankkikonttoria sekä kaksi ruokakauppaa. Soukan asukaspuisto on viihtyisä ja koulu on erinomainen. Kerhoja Soukasta löytyy seurakunnalta sekä kaupungilta, liikenneyhteydet Isoon Omenaan ja Helsingin keskustaan ovat loistavat. Myös kivoja ulkoilureittejä paljon ja Espoonlahden uimahalliin pääsee bussilla nopeasti.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Aluekehitys

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/