Susanna Artukka
Susanna Artukka Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT - 040 668 5825

Omakotitalo 6H 145 m²
Koivulankatu 33, Turku (Koivula)

Myyntihinta: 338 000,00 €

Kaunis ja hyvin pidetty hirsirunkoinen omakotitalo, jota on remontoitu runsaasti vuosien varrella sekä sisältä että ulkoa. Sisätilan remonteissa on kunnioitettu talon tyyliä ja aikakautta. Alakerrassa on kaunista lautalattiaa, hirsiseinää sekä keittiössä tunnelmallinen puuhella. Lisälämpöä asumiseen tuo makuuhuoneen ja olohuoneen takat, keittiön puuhellan hormi sen sijaan kaipaisi huoltotoimenpiteitä ennen käyttöä. Tässä hyvän kokoisessa talossa on reilusti tilaa vaikka isommalekin perheelle - makuuhuoneitä löytyy neljä ja keittiö ja olohuone ovat ihanan tilavia ja avaria. Säilytystilasta ei myöskään ole tässä kodissa pulaa! Kellarin rakentamattomat tilat voi hyödyntää vaikka harrastetilana tai ylimääräisenä säilytystilana. Suojaisan puutarhatontin rauhassa on reilusti tilaa peleille ja leikeille ja pihavarastossa on hyvät tilat vaikka puutahatarvikkeille. Kodin läheisyydestä löytyy kattavat Skanssin, Piispanristin ja Itäharjun palvelut, valtaväylät, koulut ja päiväkodit. Tervetuloa tutustumaan!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8130933
 • Osoite
  Koivulankatu 33, 20740 Turku
 • Asuintilat
  6h+k+3x wc+2x kph+s+khh+2x aula+varastotilaa
 • Muut tilat
  ulkovarasto
 • Huoneluku
  6
 • Pinta-ala
  145 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Kaapistot, Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Suihku, Pesukoneliitäntä (khh), Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kph (alakerta). s, khh, eteinen), kylpyhuone uusittu 2014
 • Pintojen materiaalit
  Lattiat: puulattia (olohuone, alakerran mukuuhuone), laminaatti (yläkerta, keittiö, ruokailuhuone), laatta (eteinen)
 • Rakennusvuosi
  1950
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Sähkö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: sähköpääkeskusket ja sähköistys uusittu pääosin 2000-luvulla, vesijohdot uusittu, viemäriputket uusittu ulkopuolisille tarkastuskaivoille asti 2006, vierustan massat vaihdettu ja salaojajärjestelmä uusittu 2014, Katto: vesikatto ja sadevesijärjestelmä uusittu 2006, rännit uusittu 2017, Kylpyhuone/wc: kylpyhuone ja sauna 2014, Julkisivu ym.: puuverhous uusittu ja eristystä lisätty 50mm, ulko-ovet ja ikkunat (1. ja 2. kerros) 2009, terassi rakennettu 2018
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  3 487 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen puutarhatontti istutuksin.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava
 • Velaton hinta
  338 000,00 €

Kohde kartalla

Koivula

Alueesta yleisesti

Koivula (ruots. Björkas) on kaupunginosa Turun kaakkoisosassa lähellä Kaarinan rajaa noin kuusi kilometriä kaupungin keskustasta. Alueen asukasluku on noin 1 700. Koivulassa on pääasiassa kerros- ja rivitaloja, jotka on rakennettu pääosin 1980- ja 1990-luvuilla. Alueella on pieni kauppakeskus, jossa toimii päivittäistavarakauppa, apteekki, kioski postipalveluineen, parturi-kampaamo, nuorisotila, kebab-pizzeria ja pubi. Kauppakeskuksen vieressä on päiväkoti sekä seurakuntarakennus. Koivulassa on rivi- ja omakotitaloja sekä metsää ja luontoa ympärillä. Rauhallinen ja viihtyisä paikka asua sekä turvallinen elää, myös perheelliselle. Turun keskustaan pääsee helposti linja-autolla. Hyvät liikenneyhteydet. Lähin lukio on Kerttulin lukio.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Turku Energia

Mitä ikinä kotonasi teetkin, tarvitsemasi sähkön saat varmasti Turku Energiasta.
Louna Vuosi sähkösopimuksella varmistat edullisen hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.
SKV:n asiakkaana varmistat aina edullisen hinnan, syöttämällä etukoodin Etu kampanjakoodikenttään. Etusi perusmaksu 2€/kk (Norm. 3,78€/kk) ja lisäksi saat edullisen energian.
Tutustu ja tee sopimus linkistä.
https://www.energiaonline.fi/OfferCalculation/OfferCalculation

RT-Visuals Oy

RT-Visuals Oy
Ammattilaisen ottamat valokuvat ovat erittäin tärkeä osa asunnon myyntiä. Laadukkaat kuvat tuovat esille
asunnon parhaat puolet, joiden perusteella potentiaaliset ostajat luovat ensivaikutelmansa kohteesta.
Hyvät kuvat ovat helppo ja edullinen tapa nopeuttaa asunnon myyntiä.


Tutustu ja ota yhteyttä!
 

RT-Visuals Oy http://www.rt-visuals.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy SUORAA on rakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus suomalaisesta asuntorakentamisesta ja erityisesti tyypillisistä rakennustavoista eri vuosikymmeninä.


Kuntotarkastus on tärkeä osa asuntokaupan teknisten riskien hallintaa. Siksi teemme kaikki tarkastukset noudattaen YTM – ohjeistusta. Tarkastuksen ja sen raportin avulla ostaja ja myyjä tietävät mistä ovat kauppaa tekemässä. Mahdolliset virheet ja puutteet on helpompi tuoda julki ennen kauppaa ja sopia niiden vaikutuksesta kauppahintaan

Palvelujamme ovat mm:

 • Kuntotarkastukset asuntokaupan yhteydessä
 • Kosteuskartoitukset
 • Kuntotutkimukset
 • Sisäilmatutkimukset vuosien kokemuksella
 • Kuntoarviot kiinteistön ylläpidon apuna
 • Vauriokatselmukset ja riita-asioiden asiantuntijatehtävät

SUORAA on myös kehittänyt pientalojen ylläpidon avuksi ilmaisen TALOVISIO-palvelun. Ota käyttöösi osoitteessa www.talovisio.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy http://www.talovisio.fi