Kerrostalohuoneisto 3h, k, kph, lasit.parveke 70 m²
Laajavuorentie 7, Jyväskylä (Laajavuori)

Myyntihinta: 107 000,00 € Velaton hinta: 107 000,00 €

Hulppeaa! Mieli ja sielu lepää kun katselet tätä maisemaa. Keittiö ja makuuhuoneet idän suuntaan avautuvalla kauaskantoisella maisemalla. Olohuoneen jatkona olevalta lasitetulta parvekkeelta vastapainoksi rauhaisa metsäinen näkymä. Ylimmän kerroksen huoneisto hissitalosta, jossa taloudellinen maalämpö. Yhtiössä alkamassa linjasaneeraus. Hankkeesta on päätetty ja urakoitsija onkin laatimassa aikataulua. Saneeraus aloitetaan tänä vuonna. Alustavan tiedon mukaan tämän huoneiston osuus n. 47.000 €.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Omistajan Top 3

 • Sijainti ja helppous
 • Maisemat ja ulkoilumaastot
 • Korkealla mäellä ja vielä ylin kerros
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8133455
 • Osoite
  Laajavuorentie 7, 40740 Jyväskylä
 • Huone-erittely
  3h, k, kph, lasit.parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3k+k
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  70 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  6/6
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, lännen suuntaan, lasitettu (myös verhot), metsäisin näkymin
 • Ikkunoiden suunta
  läpitalon oleva päätyasunto
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Liesi, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Lattialämmitys
 • Rakennusvuosi
  1971
 • Energialuokka
  A 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kerhohuone, Kylmäsäilytystilat, Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna
 • Lämmitys
  Maalämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Katso isännöitsijäntodistuksessa oleva liite. Viimeiset: 2016 pihalle ritiläportaat, valvontakamerat ulko-alueille, vesi- ja wc-kalustehuoltoja. 2015 siirrytty maalämpöön. 2014 patteritermostaattien uusinta ja verkoston tasapainotus, saunan panelointi, piha-alueen kunnostusta. 2013 LTO järjestelmän asennus, 2012 pesulan kunnostus, grillikatoksen hankinta, piha-alueen kunnostus mm. leikkipaikka, 2011 viemäreiden röntgenkuvaus, 2010 jäteaseman uudistaminen, 2009 autohallin lattian kunnostus, 2007 ikkunat ja parvekeovet, julkisivuremontti, 2005 katon uusiminen.
 • Päätetyt korjaukset
  Linjasaneerauksen toteutus 2019.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Hallituksen näkemys v.2018-2022 korjauksista: Vesi- ja viemäriremontin suunnittelu 2018. Haitta-aine ja asbestin poisto linjasaneerauksen yhteydessä 2018. Sähkö-, antenni- ja tietoliikenneverkon suunnittelu 2018. Linjasaneeraus 2018-2019
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 840 m²
 • Hoitovastike
  264,32 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  264,32 €/kk
 • Myyntihinta
  107 000,00 €
 • Velaton hinta
  107 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Laajavuori

Alueesta yleisesti

Laajavuori on asuinalue Kortepohjan tuntumassa. Asuinalueen vahvana vetonaulana toimii Laajavuoren hiihto- ja laskettelu keskus, mikä tarjoaa talvisien rinteiden lisäksi valtavasti ulkoilumahdollisuuksia ympärivuoden. Yhdeksän laskettelurinteen lisäksi on tarjolla kilparinne sekä 2 lastenrinnettä. Hiihtolatuja on yhteensä 62 km edestä ja välineitä voi vuokrata paikalla. Talvisin alueella on järjestetty muun muassa hiihtosuunnistuskilpailuja. Ravintola- ja majoituspalvelut löytyvät mäen juurelta, Retkeilyhotelli Laajiksesta sekä parin sadan metrin päässä sijaitsevasta Kylpylähotelli Laajavuoresta. Läheiseltä Vuorilammelta voi vuokrata savusaunaa. Alueella toimii lisäksi 88 paikkainen Caravan-alue matkailuvaunuille. Kesäisin Laajavuoressa voi ulkoilla lenkkeilypoluilla ja ajaa maastopyörillä. Uutena palveluna alueella aukesi 5.7.2014 köysiseikkailupuisto. Kortepohjan palvelut ovat aivan kivenheiton päässä, eikä keskustaankaan kerry matkaa kuin muutamia kilometrejä. Alueen palveluista löytyy myös mm. ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, kampaamoita, kirpputoreja, päiväkoti, koulu, kirjasto ja kirkko.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Paikallinen uutisartikkeli

Lapsille hyvä

Laajavuoren läpi kulkee leveä kevyenliikenteenväylä. Kuva: Jani Sourander / Keskisuomalainen

Asukasaktiivinen pariskunta Anna-Maija Tuuliainen, 38, ja Nico Holmberg, 40, asuu yhdessä Laajavuorentien kerrostaloista. He ovat  asuneet tässä osoitteessa nyt kolme ja puoli vuotta.

Tätä ennen hje asuivat Kortepohjan ja Laajavuoren alueella parissa eri talossa, ja jo opiskeluaikanakin alueen opiskelija-asunnoissa. Pariskunta on myös tavannut toisensa opiskelijapiireissä. Perheen tytär Vilma Holmberg, 8, on asunut koko ikänsä Kortepohjassa.

 • Kyllä tälle alueelle on kotiutunut niin hyvin, että pois emme haluaisi muuttaa. Olemme kuitenkin katsastelleet sopivaa rivitaloa tuolta Kortepohjan puolelta, Anna-Maija toteaa.
Lapsille hyvä

Viihtymisen ymmärtää täysin viimeistään silloin, kun pujahtaa massiivisen kerrostalon sisäpihalle. On kuin astuisi toiseen maailmaan. Viihtyisä ja kauniisti hoidettu takapiha kutsuu oleilemaan ulkona.

Lapsia varten on suuri hiekkalaatikko, pikkupuisto kiipeilytelineineen, keinut ja leikkimökki. Vilman äiti kertoo nauraen, että kun he muuttivat tähän, Vilma oli kysynyt kiinteistövälittäjältä, että saisiko hän leikkimökkiin oman avaimen.

Pihalla on asukkaiden yhteinen grilli ja ruokapöytä tuoleineen. Nurmikolla pelataan välillä vaikka lentopalloa.

 • Olemme suunnittelemassa taloyhtiön pihakirppistä syksymmälle, Anna-Maija sanoo.
 • Täällä on todella rauhallista. Tämä Laajavuoren metsä on meidän mökkimme ja maaseutumme, molemmat vanhemmat huokaavat.
Upeaa luontoa

Ja totta se on. Aivan talon takaa alkaa Laajavuoren ansiokas luonnonmetsä ja -puisto ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Alueen asukkaat keräävät marjoja ja sieniä, metsään retkeillään lasten kanssa ja eri reittejä sauvakävellään ahkerasti. Uimaan pulahdetaan Vuorilampeen.

Metsän eläimistökin on tullut tutuksi kettuineen, pöllöineen ja jäniksineen. Isä ja Vilma rakensivat yhdessä metsään Vilmalle majan, josta moni pikkupoika olisi kateellinen.

Paljon paikkoja

Anna-Maija kertoo, että Laajavuoren kylpylä on heille tuttu paikka, sinne on mukava piipahtaa lapsen kanssa.

 • Myös Hotelli Laajavuoren ravintola on tuttu, sillä olemme käyneet siellä äitienpäivälounaalla joka ikinen vuosi Vilman syntymän jälkeen.

Nico Holmberg kertoo, että hän usein kutsuu asuinaluettaan Keski-Suomen Saariseläksi juuri näiden eri toimintojen ja luonnon suhteen. Vain porot puuttuvat.

Kylmään kellariin

Perhe viihtyy talossaan. Talo on viisikymmentävuotias, ja siitä syystä siinä on pari etua, joita nykyajan kerrostaloissa ei enää näe.

 • Aivan huippua on kylmäkellari. Sinne saa säilöön kaiken tarvittavan, Anna-Maija kertoo.

Toinen seikka on taloyhtiön yhteinen sauna. Asunnoissa ei ole omia saunoja, minkä perhe sanookin olevan turhaa.

 • Kolme kertaa viikossa on meillä mahdollisuus saunoa, on oma saunavuoro, on lenkkisaunaa naisille ja miehille. Sauna on siisti, joku muu pesee sen aina, eikä se ole viemässä tilaa itse asunnosta, Anna-Maija Tuuliainen toteaa.
Paljon lopetetaan

Kortepohjan palveluista Nico Holmbergilla on painavaa sanottavaa. Vielä joku aika sitten Kortepohjassa oli esimerkiksi hammashoitola, neuvola ja pankki. Nyt ne on lopetettu ja kirjaston olemassaolostakin kinastellaan koko ajan.

Päiväkoteja on kaksin kappalein ja oma alakoulu.

 • Ja oma kirkko. Ruokakauppoja on aivan riittämiin lähietäisyydellä.

Bussiyhteydet ovat muuten toimivat, mutta suoraa yhteyttä keskussairaalaan ja Kyllöön ei ole. Se ihmetyttää Nicoa.

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 9.7.2011. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Aluekehitys Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
LähiTapiola Keski-Suomella hyvä alkuvuosi – kokonaistulos kasvoi seitsemän miljoonaa euroa
LähiTapiola Keski-Suomella hyvä alkuvuosi – kokonaistulos kasvoi seitsemän miljoonaa euroa
LähiTapiola Keski-Suomen kokonaistulos oli tammi-kesäkuussa 7,5 miljoonaa euroa. Tulos kasvoi peräti seitsemällä miljoonalla eurolla edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Vakuutusyhtiön liiketulos kuitenkin pieneni samaan aikaan 200 000 eurolla 2,5 miljoonaan euroon. Ensivakuutuksen vakuutusmaksutulo...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Vesi menee alas, kosteus nousee ylös
Vesi menee alas, kosteus nousee ylös
Omakotitalokauppa ja etenkin vanhojen omakotitalojen myynti käy nihkeästi, näin kiinteistönvälittäjät ovat meille kertoneet. Olisiko yhtenä syynä huonoon kauppaan talojen puutteellinen salaojajärjestelmä ja näin ollen vajavainen kosteuseristys.Syitä siihen, miksi salaojaremonttia ei ole tehty, on monia....
Lue lisää